İç kısım cidden iyiymiş. Ama kitabın ismi yayınevine yaraşır şekilde sırıtıyor. Ephesus isterse Malazan bassın, onlara para kazandırmam…
Gelsin gelsin de o fiyatlar el yakıyor onu ne yapacağız
Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocukları 5.kitap “Conference Of The Birds” 14 ocak 2020’de çıkıyor,herhalde bizde haziranda çıkar ki umarım daha erken çıkar…
İthaki’nin Bayan P baskılarını çok seviyordum lakin son kitabın baskısını önceki 3 kitabın baskısına oranla hiç beğenemedim umarım yine aynı olmaz.
Salon Yayınları güzel işler çıkarmaya devam ediyor,yakında ön siparişe açılacakmış
Ephesus hakkında bazı çirkin şeyler biliyorum ama sadece wattpadin kölesi olması bile yeterli bana göre
Halka Dünya’nın 4.kitabı çok yakında geliyormuş.Ayrıca Panama’dan yeni bilimkurgu ve fantastik eserlerde gelecekmiş
Panama keşke David Eddings bassan… Elenium , Tamuli bassan… Ne mutlu olurdum…
Serinin kapakları değişse keşke, hiç estetik değiller.
4’ü garantiledik 5 ne zaman çıkacak acaba
Şaka şaka 4’ün duyurusu yapıldığında seriyi okumaya başlarım ben
“Atatürk’ün okunmasını istediği tarih kitabı”
Beşten sonra beş tane de prequel var
Nutuk’da atıf yapılan bir kitap. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir an önce çevrilmesi için 4-5 kısma bölünüp ayrı ayrı çevirmenlerce dilimize kazandırılmış o zamanlar. Tabii kapağa bu şekilde yazılması biraz şey olmuş :)) İthaki basmayacaksa bunu alırım ben yine de. Güzel haber teşekkürler
Estetik açıdan kitabın kapağına hiç olmamış. Rezalet bir durum bence. Sanki caps yapmışlar.
Bu tip bir yazının kitaba, “editörün önsözü” yada “yayınevinin önsözü” olarak birkaç sayfa ile eklenmesi en doğru olanı. Kapağa eklenecek ise küçük bir ikonun içinde aynen @Raistlin in dediği gibi “Nutuk’da atıf yapılan tarih kitabı” şeklinde yazılması lazım. Kitabın en görünür yerine kırmızıyla “Atatürk okumanızı istiyor” yazdıkları zaman kitabı değil Atatürk’ü pazarlamış oluyorlar. Hiç hoş değil bence.
Şu kitaba cilt yakışırdı yahu
Ben zaten fiyatı görünce ciltli kuşe kağıda baskı sandım.
Bir ay rahat bırakmadın beni İthaki. Almazsam çatlarım.
İnanamıyorum. Bu gerçek mi?
Sanırım cıkmış ama nasıl bir kitaptır bileniniz var mı acaba? Güzel olduğunu duymus idim.