Yeni Kitap Haberleri

İç kısım cidden iyiymiş. Ama kitabın ismi yayınevine yaraşır şekilde sırıtıyor. Ephesus isterse Malazan bassın, onlara para kazandırmam…

1 Beğeni

Gelsin gelsin de o fiyatlar el yakıyor onu ne yapacağız :expressionless:

1 Beğeni

Hepsiburada fiyatı gayet iyi geldi

2 Beğeni

Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocukları 5.kitap “Conference Of The Birds” 14 ocak 2020’de çıkıyor,herhalde bizde haziranda çıkar ki umarım daha erken çıkar…
İthaki’nin Bayan P baskılarını çok seviyordum lakin son kitabın baskısını önceki 3 kitabın baskısına oranla hiç beğenemedim umarım yine aynı olmaz.

Salon Yayınları güzel işler çıkarmaya devam ediyor,yakında ön siparişe açılacakmış :upside_down_face:

5 Beğeni

Ephesus hakkında bazı çirkin şeyler biliyorum ama sadece wattpadin kölesi olması bile yeterli bana göre :slight_smile:

1 Beğeni

Halka Dünya’nın 4.kitabı çok yakında geliyormuş.Ayrıca Panama’dan yeni bilimkurgu ve fantastik eserlerde gelecekmiş :smiling_face_with_three_hearts:

19 Beğeni

Panama keşke David Eddings bassan… Elenium , Tamuli bassan… :roll_eyes: Ne mutlu olurdum…

10 Beğeni

Serinin kapakları değişse keşke, hiç estetik değiller.

2 Beğeni

4’ü garantiledik :slight_smile: 5 ne zaman çıkacak acaba :slight_smile:

Şaka şaka 4’ün duyurusu yapıldığında seriyi okumaya başlarım ben

5 Beğeni

12B38394-0D65-4B39-9807-4DF3CEFB2957

“Atatürk’ün okunmasını istediği tarih kitabı”

10 Beğeni

Beşten sonra beş tane de prequel var :sweat_smile:

2 Beğeni

Nutuk’da atıf yapılan bir kitap. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir an önce çevrilmesi için 4-5 kısma bölünüp ayrı ayrı çevirmenlerce dilimize kazandırılmış o zamanlar. Tabii kapağa bu şekilde yazılması biraz şey olmuş :)) İthaki basmayacaksa bunu alırım ben yine de. Güzel haber teşekkürler :slight_smile:

3 Beğeni

Estetik açıdan kitabın kapağına hiç olmamış. Rezalet bir durum bence. Sanki caps yapmışlar.

2 Beğeni

Bu tip bir yazının kitaba, “editörün önsözü” yada “yayınevinin önsözü” olarak birkaç sayfa ile eklenmesi en doğru olanı. Kapağa eklenecek ise küçük bir ikonun içinde aynen @Raistlin in dediği gibi “Nutuk’da atıf yapılan tarih kitabı” şeklinde yazılması lazım. Kitabın en görünür yerine kırmızıyla “Atatürk okumanızı istiyor” yazdıkları zaman kitabı değil Atatürk’ü pazarlamış oluyorlar. Hiç hoş değil bence.

10 Beğeni

Şu kitaba cilt yakışırdı yahu :frowning:

2 Beğeni

Ben zaten fiyatı görünce ciltli kuşe kağıda baskı sandım.

1 Beğeni

Bir ay rahat bırakmadın beni İthaki. Almazsam çatlarım.

1 Beğeni

İnanamıyorum. Bu gerçek mi?

1 Beğeni

Ben bu baskıya düştüm :heart_eyes_cat:

22 Beğeni

Aurora-nin-Donusu--Aurora-Dongusu-01---Ciltli-

Sanırım cıkmış ama nasıl bir kitaptır bileniniz var mı acaba? Güzel olduğunu duymus idim.

5 Beğeni