Lafımı geri çekiyorum, şu an “vay anasını” olarak görüyorum kapakları.
Yapma işte bunu yapma
Bir umut şömiz olur mu acaba diye düşünüyorum
Şahsen bez cilt olmasını hiç istemem,ısınamadım o tür kapaklara.
Ne kadar çok güzel haber aldım bugün. Fakat mutluluğum artıyor param ise azalıyor.
Bez olmasın huylanıyorum ben dokunamıyorum o tür kapaklara Şöyle güzel bir şömiz efsane olur.
Ben de şömiz sevmiyorum yekpare daha güzel bence.(yerdeniz mesela bir bakıyosun şıraak aslan gibi) İşte gel de okuyucuyu memnun et
Bende de fuar önce/sonrası kalmış aklımda, keşke çınarın soru hattı olsaydı forumda. Neyse geç olsun güç olmasın hangi kitaplar çıkacak biliyorum -klasik polisiye öyküleri ve thomas tyron’un öteki romanı- nasılsa!
Ben bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu.
Altın Kitaplar çocukluğumuzdan herkesin aklında yer etmiş çocuk klasiklerini yeniden ciltli olarak basıyormuş. Bende o eski ciltli kitaplarından çocukluktan kalma birkaç tane vardı. Kapak resimleri de aynı kalmıştır umarım. Arka kapakta diğer kitap kapakları olurdu bende olmayanlara bakardım uzun uzun.
Arkabahçe facebook’ta Spawn’un 5. Cildini duyurmuş. Bir de 1. Ve 2. Cilt tükenmek üzere elinizi çabuk tutun demişler.
Perg Efsaneleri 1. ve 3. kitap tekrar baskısı yapılmış
N11’de set olarak vardı dün gördüm ama emin olamadım Çağdaş Türk & Dünya Edebiyatı Kitapları ve Fiyatları - n11
%50 indirim olursa alırım muhtemelen, çoktandır merak ettiğim ve okumak istediğim bir eser.
Okuyunca bir yorum atarsan sevinirim. Benim de merak edip uzun zamandır uzak kaldığım bir yazar. Mümkünse anlatım dili, kurgu kabiliyeti, işlediği konu gibi alanlara da bir cümlelik değinirsen sevinirim.
Geçenlerde @Wind için duygusallıktan kaçamayan bir yorumumu paylaşmıştım, onu buraya bırakayım yine. (Sanki Müstecaplıoğlu adını duyunca otomatik olarak o adın geçtiği yere ışınlanıyorum.
)
Acaba nasıl bir baskı olacak merak ediyorum. Büyük boy falan mı olur ki? Koleksiyonluk demişlerdi.
Harçlıklarımızı biriktirme zamanı. Bir hafta tost ayran yersem hallolur bu iş. Yanlız yayınevi yetkilisi 100tl üstü demişti. Çok ucu açık oldu. Ucu acaba kaç tlde kapanır?
Ciltli taht oyunları boyutunda olacaktı en son.
Değiştirdiğimizi sanmam.