Conan hype’ı bittiğine göre 2021’de gelir
Ben sanki iki cilt arka arkaya aylarda çıkacak diye duymuştum o yüzden sordum hayallerim yıkıldı şuan İkinci cilt gelmeden ilk cildi okumam sanırım tek seferde bitirmek istiyorum külliyatı
Bu iki kitap direk alınacaklar listesine eklendi bile.
Kilden Ayaklar daha gelmedi değil mi? Son zamanlarda pek bakamadım. Arada kaynamasın.
Yok gelmedi. Daha yeni kontrol ettim siteleri yok malesef.
Bir gün inşallah bu başlık altında Dune 5.ve 6. kitap geliyor haberini alırım. Çok âmin.
Müthiş haber. Sonunda karanlık kitaplığa Türkçe’de hiç çıkmamış bir kitap ekleyecekler.
Cehennemlik Yürek’de sanırım ilk kez Türkçe’ye çevirilip KK’a eklenmişti.
Seride ilk kez çevrilen eserler var tabi. İtfaiyeci, Cehennemlik Yürek, Dokudünya gibi. Ama son zamanlarda ve genel olarak ağırlık başka yayınevlerinin bastığı ya da kendilerinin geçmişte bastığı kitaplardaydı. O yüzden söyledim.
Bence karanlık diziye Robert R. McCommon kitapları eklenmeli. Türkçe’ye hiç çevrilmemesine şaşırdığım yazarlardan…
Lovecraft beklemiştim ama gelmedi. Bu sıralar Ctuhulhu da çok popülerken gelir diye düşünmüştüm. Kapak ürkütücü görünüyor. Daha alışkın olduğumuz türde bir korku gibi geldi. 1971 yılından beri kimsenin çevirmemesi de garip olmuş. Bir dönem bu tip filmler epey popüler olmuştu. O dönem kimsenin dikkatini çekmemiş mi acaba?
Robert Mccammon’u uzun yıllardır bekliyorum. Birçok yayınevine sordum ama hiçbir yayınevinin radarında yok. Stephen King, Peter Straub, Dean Koontz gibi yazarların neredeyse bütün kitapları çevrilmişken bu yazarın bir kitabının bile çevrilmemiş olması bir korkusever olarak hep eksikliğini duyduğum şeylerden biri. Umarım bu seride birgün çıkar. Özellikle Swan Song en merak ettiğim kitabı.
2020 yayınevlerinin planları listesine bakarken gözüm bi Swan Song aramadı değil… Umarım kavuşuruz sonunda kendisine
Yav blood meridian’den haber yok mu hala? Sanırsam beklediğim tek kitap.
Tatlı bir şeye benziyor.
Umarım içeriği de kapağı kadar güzeldir.