Hatta hiç kar koymamış gibi. 12 lira kargo parası, nadirkitap komisyonu, göndereceği kargoyu da karşılıyor. Okuyup gönderiyim demiş heralde
Başkasının adını adresini verip almak o kadar zor değil…Bizde kara borsayı önlemek istiyorsan tek çözüm var fazla basmak onun haricinde şekil a da olduğu gibi direkt düşer sahaflara
O satici internet sitesiyle ayni anda koydu hemen hemen ilana:laughing:
Alex Ross!!!
Valla para kalmadı artık :(((
Bu büyük süpriz oldu işte.
Daredevil: Yeniden Doğuş sert kapak ile alacağım 2 çizgi romandan biri. Alex Ross çizdiği için kafadan alıyorum.
YKY, Justice’i 2.hamur kağıda basmış. Böyle muhteşem çizimleri olan bir çizgi romanı 2.hamur kağıda basmak esere hakarettir. Umarım Babil yanlışlıkla yazmıştır. Yoksa almayacağım.
Seri mi tekli mi? Dahil olduğu bir seri var mı?
Tekli olması lazım hocam.
O zaman bunu ben de alır okurum
Alex Ross çizer de okunmaz mı
Tek başına okunur. Okumadıysanız, Kingdom Come’ı da tavsiye ederim.
Okumadım, JBC basmış, onu da bu ayın alışveriş listeme ekledim.
Bunu ben acayip merak ediyorum, biraz çizimlerine bakmıştım acayip hoşuma gitmişti.
@Who_Sametto birine yardımımın dokunmasına sevindim. Bu kitap gerilim mangası mı acaba nasıldır? Özel edisyon görünce ağzımın suyu aktı
Ben uzun normal baskısını almayı düşünüyordum 30 tlye mevcut sitelerde,özel baskı için erteleyip durdum o yüzden okumadım net bir söylemde bulunmam doğru olmaz ama konudan içerisinde neler olabileceği az çok belli
“Genç çift, Tadaşi ve Kaori, tatil yapmak için gittikleri Okinava’da tuhaf yaratıkların varlığını keşfederler. Bunlar, sahilde koşuşan, sonradan ayakları çıkmış balıklardır. Çok geçmeden balık sürüsü kitleler halinde karaya üşüşmeye başlar. Sonrasında tüyler ürpertici bir köpek balığı plajdaki insanlara saldırır! Oradan kaçarak evlerine dönen ikiliyi takip edercesine, yürüyen balıklar Tokyo’da da belirir! Fakat bu tuhaf balıklarda, büyük bir sır saklıdır…”
Her yeni mesajda konuya Witcherın 7. kitabı mı çıktı yoksa umuduyla giriyorum ama yok ama yok