Yeni Kitap Haberleri

Bunu söyleyeceğini bildiğim için yukarıda özellikle belirttim.

Hayır. Boris Vian okuduğumda ben bu ahlaksızlıklardan keyif alan bir adam okudum. Olayları olduğu gibi anlatmak ise Kemal Tahir’in usta kaleminden kağıda dökülenlerdi. İkisinin arasında çok büyük fark görüyorum.

Kendi fikrimdir tabi. Diğer fikirlere de saygı duyarım.

2 Beğeni

9 Beğeni

Dediğiniz bir iki kitap hangileri acaba?

Boris Vian - Mezarlarınıza Tüküreceğim ilk aklıma gelen.

1 Beğeni

Yeniler

5 Beğeni

5 Beğeni

46 Beğeni

Gerçekten ateş ediyor yalnız. Helal olsun.

2 Beğeni

Tam metin mi acaba, bilginiz var mı?

2 Beğeni

Kesinlikle alacağım, hep tek cilt olarak almak istemiştim güzel bir baskı ile.

1 Beğeni

Hiçbir bilgim yok maalesef. Ama bugün yarın düşer satış sitelerine diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

İş Bankası baskısını alıp okumuştum karton kapaklı. HAY karton kapakları kalın kitaplarda hiç sevmiyorum rahat okumak için biraz açmak gerekiyor ve sırtı çatlama yapıyor. Bu yüzden sattım. Şimdi güzel bir baskı alma vakti geldi. Üç Silahşörler baskısı gibi illüstrasyon kullanmış olma ihtimalleri yüksek. Yılsonu çıkması da iyi oldu indirimli yakalarız umarım.

3 Beğeni

Baskı efsane olmuş. Bende HAY baskısı olmasaydı bu baskıyı kesin alırdım, kitabı okuyunca hayran kalırsam bu baskıyı da alabilirim.

1 Beğeni

Yaaaa nasıl güzel nasıl cillop gibi. :heart_eyes:
İthaki’nin tam metin tuğla baskısı var ama en sevdiğim kitap Monte Cristo Kontu. Mecbur alacağım.

Gerçekten Rıhtım git gide cüzdan düşmanı bir hal almaya başladı benim için. :grin:

4 Beğeni

Bez ciltli değilse @Ufuk ile ben almayacağız kitabı :slight_smile: Muhtemelen kitabın ebatı 14,5 x 21 gibi.

3 Beğeni

Bunun neresi ateş ediyor. Masal kitabı ön kapağı gibi olmuş. Çok basit ve renk uyumu olarak felaket kötü.

7 Beğeni

Kitap ciltliye benziyor. Umarım fiyatı yürek hoplatmaz. :slight_smile:

3 Beğeni

Bence ateş eden parası herhalde. Son zamanlarda kitaplar ateş pahası…

4 Beğeni

Yabancı baskı Monte Cristo’lar. Buyurun.

Ateş etmek buna diyebiliriz galiba. Bizimki biraz su tabancası gibi olmuş.

13 Beğeni

Basılacak kitap ilk kapaktan her türlü daha güzel. Bu kitap 1844 yılında yazılmış bir kitap. Orjinal gravürleri kullanmak varken Ephesus kapağı yaparsanız okuyucusu dönüp bakmaz.

1 Beğeni