Yeni Kitap Haberleri

Muazzam olur. @Strenergy Çok beklettiler ama buna da şükür. :laughing:

1 Beğeni

Vauv. Ha malazan basıldı demişsin, ha Dune 5. kitabı haber vermişsin ha bunu. Büyük haber. Tebrik ederim @Strenergy :smiley:

2 Beğeni

Teşekkürler @BiblofilYouTube :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Acaba fiyat ne olacak… :roll_eyes:
@BiblofilYouTube Şöyle Prime Day kapsamında 50 tlye alsak ne güzel olurdu. :smile:

4 Beğeni

Helalinden bir 160 etiket vardır diyorum ben.

150 altında her fiyat benim için olumlu olacak bu piyasa şartlarında ve fiyat yelpazesinde.

3 Beğeni

Yabancı baskısı 300 tl hatta indirimle 250 tlye alınabiliyor uzun süredir.Bizdeki Azkaban özel baskı 60-70 tl desen,kur vs bence Ateş Kadehi’nin etiket fiyatı 120 tl olacak,bu mantıkla satış fiyatı 90’ı geçmez bence ki öyle umarım…Güzel bir indirimle mesela Prime Day,hop 50’ye kapatırız.Ne güzel hayaller bunlar. :sweat_smile:

3 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/harry-potter-ve-ates-kadehi-4-resimli-ozel-baski.aspx
“16 Ekim 2020 Cuma günü satışa çıkacaktır.” yazıyor :frowning:
Bunu görmeden önce Amazona mesaj attım sizde ne zaman satışa açılacak diye belki bir umut yetişir.

4 Beğeni
6 Beğeni

Kesin Amazon’a yetişmez o zaman…Gerçekten heybetiyle çok güzel duruyor Ateş Kadehi. :drooling_face:

9 Beğeni

125 TL’ye sevindim açıkçası.

4 Beğeni

Tamam o halde,Ateş Kadehi’de geldiyse sıraya Zümrüdü Anka Yoldaşlığını alalım.:smiley:
2021’de çıkacakmış,kabaca bir tahminle 2023’de elimizde olur. :hanci:

9 Beğeni

Azkaban Tutsağı 110 lira listesi varken bu kitap 125 lira çok iyi bence. İyi bir indirimle kolaylıkla alabileceğiz.

1 Beğeni

221-B Röportaj

13 Beğeni

Mozart in the Jungle - Blair Tindall kitabı hakkında fikrim yok ancak Amazondaki dizisi gayet eğlenceli. Özellikle klasik müzik sevenler izleyebilir.

4 Beğeni

Renkleri çok cırtlak ve uyumsuz geldi bana. BK’dekiler gibi biraz daha tok ve uyumlu renkler kullanılabilirmiş. Kapak resimleri de kötü. Çevirileri baskı kalitesi üst düzey olmazsa güzel bir seri olmayacak gibi. İthaki’ye rakip çıkması iyi oldu ama. Belki çekidüzen verirler kendilerine.

4 Beğeni

Zamyatin çevirisi Sabri Gürses olacak dedikleri kitap bu muydu? Valla sevindim DEX bile olsa bu alana girmelerine. Bassınlar. Her kitabevi bassın hatta. Rekabet iyidir.

@BiblofilYouTube @Strenergy 125 bebek gibi fiyat :smiley:

2 Beğeni

“Biz” isimli kitabın tasarımını görünce aklıma gelen:

3 Beğeni

Kitap ismini küçük harfle başlayarak yazmaları kötü olmuş. Ayrıca renkler ve kapak görseli de eh işte. Biraz İthaki yayınları kitaplarına benzetmeye çalışıp “ama bizim ki farklı” der gibiler.

1 Beğeni

Basılmamış eserler yerine birçok baskısı olan kitapları basmak konusunda yayınevleri birbirlerinden kopya çekiyor gibi.

2 Beğeni