Farseer, Ölümün Sonu, Altın Pusula derken bu ay nasıl para yetiştiricem hiç bilmiyorum.
Arada çok büyük popülarite farkı var. Goodreads da okunma sayılarına bakarsan anlaşılır aslında. Yayınevi doğal olarak popüler olanı basacak, ki bence basması gereken de Farseer. Çünkü dilimizde olmaması çok büyük eksiklik olan bir seriydi.
Neredeyse dört kat daha popüler.
Daha durun. Ekimin ortasındayız henüz ![]()

Altın Pusula 432 Sayfa 45TL ETİKET
Keskin Bıçak 352 Sayfa 40TL ETİKET
Kehribar Dürbün 568 Sayfa 65TL ETİKET
KUTULU SET 150TL ETİKET
Amazona yazmak lazım asıl, biz forumcak amazon hayranıyız forumcak alacaz bu seriyi 5-6 koli stok hazırlayın diye. 
Şahsen uzun zamandır basımını beklediğim ve oldukça merak ettiğim bir seri. Sahaf teröründen de kurtulduğu için sevindim.
Kağıt türü 60gr holmwn diyor. O ne olaki ya 
HOLMEN KİTAP KAĞIDI :Kitap basımında kullanılan II.hamur yada Kitap Kağıdı, hem okuma kolaylığı, hem maliyet düşüklüğü hem de dayanıklılığı ile ilk tercihtedir. Stoklarımızda HOLMEN marka, 55-60-70 gr olmak üzere 5782 / 6490 / 70*100 ebatları bulunmaktadır.
Şöyle bir yazı buldum. Bilemiyorum nasıldır. ![]()
Normal kağıt yani. Ben de farklı bir kağıt falan kullanmışlardır belki diye sevinmiştim. Etiket fiyatları uçmuş gitmiş yine. Yüzde elli olmadan alınmaz
qma sonunda kutulu baskı yapmaya alıştı ithaki. Bu iyi haber
Etiket fiyatıyla bir hafta önce sahaflarda satılan fiyatı aynı. Şimdi hemen fiyatlar normal geyiği dönmesin. Ben baştan söyleyeyim, normal bulmama sebebim bu.
Farseer, Karanlık Cevher dur bakalım daha neler gelecek.
Yazarın diğer kitapları da Alfa dan gelecek.
Poessionla başlarlar umarım. 
Kitap fiyatı belirlerken uyguladıkları algoritma şu: Kitap kaç sayfa? 430. Tamam yuvarla o zaman 45’e. 320 sayfa. Tamam 35’e yuvarla. Bu sohbetin yayınevinde yaşandığına eminim 
Komik olan kısmı çoğu kitapta tutuyor olması 

O kadar da iyi bir seri değil demek istedim sadece
(Subjektif bir yorumdur) Ama baskısının olup da insanların kendisinin okuyup karar vermesi çok kıymetli, ona kesinlikle katılıyorum.
Liveship Traders’ı da bir ara okuyacağım bakalım.
Planetary Cilt 2: Dördüncü Adam Warren Ellis Etiket fiyatı 144 tl bir hata olmuş sanırım çünkü imkansız yani bu fiyatla olması.
Sayfa sayısını fiyata girmişler.
Sayfa sayısını girmişler yanlışlıkla muhtemelen. 
Dune şuan için görünmüyor. Neden aceba