Yeni Kitap Haberleri

İlk önce Ciltli bassınlar. Film çıktıktan sonra Deluxe bassınlar. :slight_smile:

Doğrusu buydu aslında. Ellerinde çok iyi birkaç seri var ve bunlar için baskı çeşitlerinin olmayışının mantıklı bir yanı yoktu. Aynısı Pegasus Witcher içinde geçerli. En azından çok popüler olan bu tarz serilerin “Ciltli, Özel, Karton, Mini, Sesli, Ekitap” baskıları olmalı.

16 Beğeni

14 gün dolmamıştır daha. :sweat_smile:

5-6 sene de dost körpe çevirili kitapları zar zor basabildiler. Yan kitapları basmayacağız dediler bastılar. Ciltli için de basmayacağız demişlerdi sanırım. Böyle plansız programsız bi yayınevi daha yoktur. Sırf böyle şeylere maruz kalmayayım diye zamanında sarmal baskılarını toplamıştım. Bk serisindekileri almış olsam şuan çıldırıyodum.

1 Beğeni
  1. Kitap hariç aldım ben ve çıldırmıyorum.:blush:
2 Beğeni

Şahsen çok sevindim, umarım şömizli olur tadından yenmez.Hepsini bir anda çıkartmalarına çok şaşırdım.Sadece ilk kitap ve deluxe baskıya sahibim o yüzden bu durum beni fazla üzmedi, tüm sete sahip olanlar için durum daha vahim, özellikle son günlerde alındıysa…:sweat_smile:

3 Beğeni
  1. Kitap daha çıkmadı ki alasın. :smiley:

Deluxe versiyonu sadece ilk kitap için var diye biliyorum, serinin devamı için çıkmadı değil mi?

Tekil olduğu için Conan ve İskandinav Mitolojisindeki gibi bir baskı gelebilir.

1 Beğeni

Ben de tam tersine şömize harcayacakları parayı cilt için harcamalarını tercih ederdim.

4 Beğeni

Bir an Malazan mı basıldı, ne bu hareketlilik dedim. Çok mutlu oldum yine de. :smiley:

@isos81 tek üzüntüm dediğin gibi yüksek meblağlarla onlara kavuşmak olacak. Ah ah. :frowning:

1 Beğeni

Evet sadece ilk kitap.

@alper Bu şekilde de iyi olur, kaliteli bir ciltli baskıyı şömizli baskıya tercih ederim.

1 Beğeni

Malazan için de ciltli basılmayacak demişlerdi (diye hatırlıyorum). Demek ki öyle deseler de ciltli gelebiliyor. :slight_smile: Ben de sevindim bu habere. :slight_smile:

3 Beğeni

Asıl soruyu sormadık ama acaba fiyat ne olacak…:thinking:

1 Beğeni

Etiket fiyatı 140, %50 ile 70 TL diyorum ben. :slight_smile:

4 Beğeni

Dune gibi bir seriye de ciltli basım yakışırdı er yada geç. Bekliyoruz :hugs:

4 Beğeni

Darısı Witcher ve Harry Potter’a…

@narpal Keşke ama öyle bir baskıyı tüm seriye uyarlamaları İthaki söz konusu olunca zor gibi, tabi umarım böyle olur ve enfes baskılara sahip oluruz.:sweat_smile:

3 Beğeni

Tüm seri Deluxe Edition gibi olsa tadından yenmez ama bunun haricinde sadece ciltli haliyle almayı düşünmem.

Sert karton, mukavva kapak basarlarsa ben de almayı düşünmüyorum.

1 Beğeni

Game Of Thrones özel baskıları gibi bir baskı bekliyorum.
images - 2020-12-23T162007.132

10 Beğeni