Yeni Strateji Oyunu: The Valiant

Çıkış Tarihi: 19.10.2022

Geliştirici: KITE Games

Yayıncı: THQ Nordic

Sistem Gereksinimleri:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64 bit)

İşlemci: Intel i5-4460 (3.2 GHz) / AMD FX-8320 (3.5 GHz) or better

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or comparable

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Oyun Hakkında:

The Valiant bizi Orta Çağ’a götüren RPG unsurlarına sahip bir strateji oyunudur. Valiant’ta, güç şehvetiyle boğulmuş bir haçlının eski bir eserin tüm parçalarını geri almasını engellemeye çalışan şövalyelerin kontrolünü ele alıyoruz. Sudden Strike 4 ve SWINE HD Remaster projeleriyle tanınan Kite Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve THQ Nordic tarafından yayınlandı.

Oyunun ana kahramanı, on beş yıl önce kılıcını bir kenara bırakan ve bir daha asla eline almayan eski haçlı Theoderich von Akenburg’dur. Ancak kaderin onun için başka planları vardı. Theoderich ve arkadaşı Ulrich von Grevel, son haçlı seferi sırasında Aaron’un asasının bir parçasını, yanlış ellerde tüm dünyayı tehdit edebilecek güçlü bir silahı saklayan eski bir eser buldular. Yaklaşan tehlikeden habersiz Theoderich’in huzurlu hayatı, keşiş Malcom’un onu ziyaret etmesiyle sona erer. Beklenmeyen konuk, Ulrich’in Aaron’un asasının kalan parçalarını bulma takıntısını ona anlatır. Başka seçeneği olmayan, kahramanın bir kez daha kılıcını eline alması ve eski dostunu bulup durdurmak için bir yolculuğa çıkması gerekir . Neyse ki kahraman tek başına gitmeye mahkum değil; Yol boyunca, savaşta şövalye Reinhard von Kempten ve hırslı paralı asker Grimhild Eidottr gibi diğer gözüpek adamlar ona katılır.

Valiant’ta oynanışı yukarıdan aşağıya bir görünümden gözlemliyoruz . Oyunun temeli, bizi ortaçağ dünyasının farklı köşelerine Avrupa’dan Orta Doğu’ya sürükleyen 15 farklı hikaye kampanyasından oluşuyor. Önümüze konan görevleri gerçekleştirerek kahramanlara ve ekiplerine komuta ediyoruz. Her kahramanın, ilerledikçe kilidini açtığımız bireysel bir aktif ve pasif beceri seti vardır. Ayrıca, kahraman ve maiyeti daha güçlü ekipman kazanır ve zamanla savaşta daha etkili hale gelir. Ve savaşmaktan bahsettiğimiz için - savaşlar gerçek zamanlı olarak gerçekleşir ve bunlar sırasında, belirli birimleri doğru bir şekilde yerleştirmek kadar, bireysel kahramanların yeteneklerini kullanmak ve bunları çeşitli kombinasyonlarda birleştirmek kadar önemlidir.

The Valiant, tek kişilik hikaye kampanyasına ek olarak, üç oyuncunun düşman ordularıyla savaşmak için birlikte çalıştığı bir online hayatta kalma modu da sunuyor. Ayrıca oyun, bire bir ve ikiye iki savaşa izin veren bir PvP moduna sahiptir.Valiant’ın çok iyi bir grafik kalitesi var. Birimler özen gösterilerek tasarlanmıştır ve konumları çeşitli ve detaylıdır.

Oyundan Görüntüler:

Oynanış Videosu:

1 Beğeni