Yeni Superman Jon Kent Biseksüel Olacak

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/yeni-superman-jon-kent-biseksuel-olacak/

image

Yeni Superman Jon Kent biseksüel olacak. DC Comics’in yeni yayımlanacak Superman: Son of Kal-El çizgi roman serisinin beşinci sayısında okurları bir sürpriz bekliyor. Yeni seriden paylaşılan görsellerden Süpermen’in oğlu Jon Kent’in aslında biseksüel olduğu açıklanıyor. Superman: Son of Kal-El çizgi romanının önceki sayılarında yeni Superman lakabını üstlenen Jon Kent, Jay Nakamura isminde bir “hacktivist” ile birlikte… (DEVAMI…)

Aha sıra Süpermen’e geldi.

8 Beğeni

Biseksüel olması yetmez, ayrıca Latin kökenli, siyahi ve hinduist de olması lazım.

5 Beğeni

Madenm öyle adları da aynı kalmasın mümkünse. Superbi, Spidergay, Wonderlez vs. olarak değiştirilsin.

11 Beğeni

SuperpersonTM :roll_eyes:

3 Beğeni

Kassız kel ve göbekli de olmalıydı bence. Mesela ben kaslı süpermen görünce kendimi ayrıştırılmış, ezilmiş, örselenmiş hissediyorum.

Aynı zamanda hayvan haklarına duyulan saygıyı belirtmek amacıyla kel, kassız, göbekli ve kürklü (furry) süpermen de yapılabilir.

8 Beğeni

Yeni Süpermen adayım:

11 Beğeni

Bravo :clap: Aklımdaki imgeye birebir uyuyor.

1 Beğeni

Bu öyle yaratılan bir karakter uyarlaması değil mi? Yani bu karakterlerin tek bir versiyonu yok değil mi? Yani mesela herhangi bir yazılı eseri ekran uyarlamalarında sjw lağımına sokmalarına tabii ki karşıyım ama bu şekilde "yaratım"lara neden karşı olunduğunu anlamadım. Diğer başlıklarda bence haklı olarak woke kültürü eleştirilmiş ve buna kurban edilen değişikliklere değinilmiş. Bunlara ek olarak da yapılacaksa öyle karakterler yaratıp yapılsın denmiş. Burada olan da o değil mi? Nasıl olsun da herkese yaransınlar anlayamadım. Çizgiromanlarda her karakterin farklı versiyonları farklı farklı alternatif hikayelerle çıkartılmıyor mu zaten? Bunun neyine gıcık oldunuz? Benim kaçırdığım nedir?

5 Beğeni

Adam uzaylı uzaylı. Yani çok da şey yapmamak lazım. İnsanlık adam için ayrı ırkı geçtim ayrı tür.

1 Beğeni

Adı değişik zaten. Jon Kent.

Hemen errkek oğlu erkek çocuğumdan saklayayım da görünce gay falan olmasın. Hatta kitapçıda denk gelince basayım yaygarayı “e bunlar erkek erkeğe öbüşüyolar” diye gazete kağıdına sarıp satsınlar.

1 Beğeni