fantastikcanavarlar.com sitesinden gelen haber böyle açılıyor forumda. Bu sorun ana siteden gelen haberlerde yok.
Bu ilk zamanlarda da olmuştu.
Reklamların parası basınca geliyorsa bende basayım ara sıra.
Bilmiyordum onu.
Şu an bu sorun bende de olmaya başladı.
Adsense tıklayınca veriyordu en son bildiğim 
Bunu araştırıyorum muhtemelen sürüm ile ilgili sıkıntılar vardır.
@magicalbronze fc tarafında bir güncelleme filan mı oldu?
Evet ![]()
Yeni mesajları göremiyorum, okuduklarım da okumamışım gibi görünüyor. Sanırım iki gündür böyle.
@Xerhias @frht45 @pcd
Forumu biraz önce güncelledim (sık sık güncelleme alıyor zaten) bu güncelleme ile düzelmiş olabilir bu sorun. Sorun devam ediyorsa tekrar bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Sorun devam ediyor sanırım. Az önce bende de oldu. Ayrıca alttan ve üstten çıkan reklamlar geri geldi. 
Bazen sayfanın üst kısmında bazen alt kısmında şöyle reklamlar oluyor ve sayfayı aşağı kaydırınca da gitmiyor. Başlıklara girdiğimde de gitmiyor. Ayrıca okuduğum iletilerin okunmadı şeklinde görülmesi sorunu bende de var.
Şerit reklamlar kaldırıldı arkadaşlar. Otomatik reklam olarak bazen kendi kendine atabiliyordu, birkaç saate düzelir sizlerde de. Ayrıca okuduğunuz iletilerin okunmama sorunu da çözülecektir reklamlar gittikten sonra.
Sanki düzeldi.
Zor bir süreci daha atlattık geçmiş olsun 
Ben başka bir şey sorayım yeri burası mı bilmiyorum ama,
Bu profillerdeki okunma ve son okunma süresi muhabbeti nedir ya ne zamandır soracağım unutuyorum.
Mobilde fotoğraf upload edemiyorum.
Evet mobil fotoğraf yükleme sorunu bende de mevcut.
Bende yükleme yapamıyorum link yüklüyor ama tam link degil
Sorun yaşayan arkadaşlar; şu an herhangi bir sıkıntı olmamalı. Rica etsem kontrol edebilir misiniz sizde sorun devam ediyor mu diye?
Sorun dün düzeldi bende.
Bu sorunla sadece ben karşılaşıyorum galiba. Ne zaman forumdan haber gönderilerine girsem ve gönderinin tamamını göster desem içerideki resimleri kesinlikle göremiyorum.
Örnek:
Foruma katıldığımdan beri aynı sorun var. İçinde anket benzeri bir şeyler işaretleyebileceğimi haberlerde de düz yazı şeklinde yazılı oluyor basılmıyor. Haberin ana kaynağının bir yansımasıdır diye düşünüp pek kafa yormadım ama.
Haberlere girdiğimde ilk başta resimler görünüyor ama haberin devamını göster dediğimde resimlerin hiçbiri görünmüyor. Bir süredir devam eden bir durum bu yardımcı olabilirseniz sevinirim.