Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Bildirim ayarlarında özel mesaj gelince e posta ile bildir seçeneği var. Sahiden özel mesaj gelince e posta ile bildirim geliyor. Ama aynı kişiden tekrar özel mesaj gelince e posta gelmiyor.

Bir de herhangi bir yere 3 mb’dan büyük gif yüklersek resim çok küçük çıkıyor. 3 mb altı normal oluyor. Bence 10 mb’a kadar izin olmalı :slight_smile:
Örnek
tenor-1

İki hafta önce de yazdım fakat bir geri dönüş alamadım. Geri dönüş almadığım gibi sorun da düzelmedi. Resim içeren haberlerde haberin devamını göster dediğimde resimler görünmüyor. Ne zaman düzelecek bu durum?

3 Beğeni

Mesajlarda üyelerin profil resimlerini göremiyorum boş çıkıyor önceden görebiliyordum, bu neden olabilir? Örnek

1 Beğeni

Hiçbir foto görüntülenemiyor benden mi kaynaklı acep?

1 Beğeni

Ben opera kullanıyorum telefonda. Turkcell ‘‘yaani’’ üzerinden 1 gb internet verince o tarayıcıyı kullanayım dedim. Aynı bu sorun oldu. Opera’ya iyi alışmışım valla. Opera da kusursuz değil gerçi…

Sanırım Kitap Fırsat/Kampanya Alanı - #10417 ember.js mesaj limitine takılmış. 9.9k ile Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar - Okuryorum tarafından #10358 da epey yaklaşmış. Default limit mi acaba yoksa artırılabiliyor mu?

2 Beğeni

Buraya yazmam doğru mu ama bir şey var.

Giriş yaptığımda bazen bağlantımın güvenli olmadığını görüyorum (linkin yanındaki kilit simgesi yok). Sayfayı yenileyince geçiyor. Sitenin güvenlik sertifikasında bir sıkıntı mı var acaba, anlamadığım için soruyorum.

Bu ve profil fotoğraflarının çıkmama sorunu hâlâ yaşanıyor mu? Şu an için herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Kullandığımız CDN servisinde bazen çalışmalar yapılıyor ve o sırada süreli kesintiler yaşanabiliyor.

Bunu Wordpress ve Discourse forum sistemi uyuşmazlığıyla alakalı bir şey ne yazık ki. Videolar da gözükmüyor örneğin. Bizler de yazdık konu hakkında, ancak henüz bir geri dönüş alamadık.

Bu sorunu da çözdük, herhangi bir başlıkta böyle bir durum yaşanmayacak artık.

Girişi doğrudan kullanıcı adı ve parola ile mi yapıyorsunuz yoksa sosyal medya hesapları üzerinden mi? Kontrol ettim ama herhangi bir soruna rastlayamadım çünkü, bağlantı güvenli gözüküyor.

3 Beğeni

Bazen ‘‘Son Aldığınız Ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar’’ başlığına tıklayınca bende de kilit işareti kalkıp güvenli değile dönüyor. Çıkış yapıp tekrar giriş yapınca düzeliyor.

Ekleme: Düzelmiş sanırım şuan olmadı.

Ekleme 2: En alttan yukarılara çıkınca tekrar güvenli değile dönüyor.

2 Beğeni

Hayır. Ben yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra düzeldi.

2 Beğeni

Bunun sebebi görseller ve dışarıya verilen bağlantılar. Çoğu site hala SSL ile korunmuyor. Forum üyeleri de siteye https olmayan bağantı veya görseller attığında otomatik olarak Güvenli Değil uyarısı veriyor. Sorun oluşturacak bir durum yok yani :krs:

4 Beğeni

Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Kullanıcı adı ve parolayla giriş yapıyorum. Bir anlığına “güvenli değil” diye gözüktü. Yuvarlak içinde ünlem. Tedirginim oldum o anda ama şu anlık bir sorun yok, olursa tekrar bildirmiş olurum. Teşekkürler.

Ekleme:

Sanırım bendeki durum da bu, emin değilim ama muhtemelen öyle. Teşekkürler.

1 Beğeni

Profil fotoğraflarının görünmemesi sorunu hala devam ediyor bende. Arada bir mesaj okurken resimler gelse de sayfayı kaydırınca tekrar gidiyor.

kaptan herkese cevap vermişsin bana yok mu :sob:

Ben de profil resimlerini göremiyorum.

1 Beğeni

Bazen bir mesaj yazdığımızda tuhaf tuhaf sebeplerle “system” edit atıyor.

Örneğin 2 tane smiley koydun diyor ama öyle bir şey yok yani.

Ya da alıntıladıysam o alıntıyı iptal ediyor. Sadece cevaben gönderiyor.

1 Beğeni

Benim hiç düzelmedi. Yaklaşık üç aydır profil fotoğrafları yok bende. :slight_smile:

1 Beğeni

Şu olaya göz atacağım, ama bu tarz içeriklerde giphy gibi doğrudan adresli içerikler kullanmak daha iyi olabilir :krs:

O zaman sevgili @danieljackson’ı sahneye davet ediyoruz, görünürde bir sıkıntı yok çünkü belki kodlamalarla alakalı bir sorun vardır.

2 Beğeni

@BiblofilYouTube’ı da etiketleyeyim bu sorunu mobilde mi yoksa bilgisayarda mı yaşıyorsunuz