Gardrops üzerinden gönderim yapabilirim. Kargo alıcıya ait. Dilerseniz ayrıntılı fotoğraf eklerim. Öğle saatlerine kadar yapılan alımları aynı gün kargoya verebilirim. TAHMİNİ FİYAT BELİRLEDİM, KENDİNİZ DE FİYAT ÖNERİSİNDE BULUNABİLİRSİNİZ.
IAN RANKİN 2 KİTAP 30 TL. DİĞERLERİ TANE 25 TL.
ULYSSES MOORE 1. KİTAP ZAMAN KAPISI CİLTLİ 25 TL.
SAFAHAT 50 TL DİĞERLERİ TANE 40 TL. SAFAHAT DERİ CİLTLİ, DÜŞTÜĞÜ İÇİN KUTUSUNUN ÜST TARAFINDA AYRILMA VAR. TÜRK ASKERİ KÜLTÜRÜ SAĞ ÜST KÖŞEDE DEFORME VAR, SATIN ALDIĞIMDA BÖYLE GELDİ.
Hush Hush serisi 45 TL. İlk üç kitabı okumuştum, ilk sayfalarında isim, tarih ve şehir yazılı. Son kitap temiz. Alan arkadaş uygun görürse bu isim yazılı kısımları köşeden küçük kesip almak istiyorum.
MARPLE 50 TL, POIROT 80 TL. MARPEL CİLDİNDE ÖN KAPAK İLE KİTAP ARASINDA AYRILMA VAR. İKİSİ BERABER ALINIRSA 130 YERİNE 120 TL.
BELGARİAD 40 TL. HARİTA MEVCUT ANCAK PATAFİX İLE DUVARA YAPIŞTIRDIĞIM İÇİN İZİ KALMIŞ, TAM ORTASINDA PATAFİX SÖKĞLÜRKEN MİNİK BİR DELİK OLUŞTU. İLK KİTABI OKUYUP BEĞENMEDİM VE SERİYE DEVAM ETMEDİM.İLK KİTABIN İLK SAYFASINDA İSİM YAZILI VE ÖNSÖZDE BİR CÜMLENİN ALTI ÇİZİLİ. DİĞERLERİ TEMİZ. ALAN ARKADAŞ UYGUN GÖRÜRSE İSMİMİ KÖŞEDEN KÜÇÜK ŞEKİLDE KESİP ALMAK İSTİYORUM.
50 TL.