Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

1-9k arası fiyatları vardı iyi oldu 2 kitap birlikte bkmkitap üzerinden 1395 tl yapıyor yüzde 10 koduyla şimdilik daha uygun site yok sanırım almak isteyenler için güzel haber

1 Beğeni

Nadir kitapta sadece bir sahafa baktım. Sihir tarihinin fiyatı 20.000 liraydı.

2 Beğeni

7000 lira yazmışlar sihir tarihi,sihir tarihinde yolculuk 1650 tl

1 Beğeni

İdefixte bir satıcı .Kına yaksın bir yerine bu fiyatla :joy:

7 Beğeni

Harry Potter kitap koleksiyonumdaki tek eksik kitaptı, açıkçası koleksiyonum tamamlanacağı için değil de açgözlü fırsatçı sahafların yaşadığı şoka daha çok seviniyorum. Darısı diğer kitapların başına.

8 Beğeni

Semtimizdeki bir sahaf geçenlerde Beethoven ciltli ekledi listesine. Karton baskı duyurulmuşken. Şu anki fiyatı 3500 civarı. Yine İş Kültür Anna Karenina ciltli 7500 Nadir’de. David Copperfield 2000 olmuş. Umarım kağıt krizi bittiğinde bunlar da yeniden basılır da ciltli karaborsası da yok olur gider yeniden.

5 Beğeni

Prenses Gelin sessiz sedasız yeniden basılmış, iyi olmuş. Aynı çeviri farklı kapak:

@Bay_Karamsar @boiledegg

5 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni

Yeni kapak ile tekrar baskılar

4 Beğeni

Uzun zamandır baskısı yapılmıyordu.

3 Beğeni
4 Beğeni
3 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DAWM1hiNEAQ/?igsh=dWx1bjk1ZnNucXll

Beş altı yıl önce basılmış kitaplara 4k isteyen zihniyete tekrar baskı şoku.

4 Beğeni

Kitaplıkta servet yatıyormuş, haberim yok. :smile:

2 Beğeni
1 Beğeni

Yok abi ya. İyice cılkı çıktı bu işin. Baskısı yapılmayacak olanları falan da anladık onları biz de satacak olsak pahalı satıyoruz da, yayınevinin yeni baskı yapması önünde hiçbir engel olmayan, normal bir kitaba bu fiyat nedir.

Sırf kitap iyi diye bence. Gönlündeki değeri yazmış :smiley:

1 Beğeni

Adam doğru yazdıysa satmış o fiyata. :face_with_spiral_eyes:

Hiç sanmıyorum ama hayat bu. Eğer gerçekse elimde çok güzel iki eski bir yeni asma köprü vardı ya. Tüh.

1 Beğeni

2. Baskı 2018 yılındaydı.

1 Beğeni