alper
Mart 7, 2025, 2:38ös
1166
İki üç haftadır YKY 'nin sitesinde Sait Faik sayfasında ve Delta sayfasında kitap satışa kapalı olarak gözükmeye başlamıştı
Zamanında 600 çok deyip almamıştım, 2-3 ay sonra 4000 istemişlerdi. Yıllardır çıkmasını en çok beklediğim baskı bu olabilir.
4 Beğeni
Delta’nın en değerlisiydi bir ara. Bu fiyata yüzde 50 denk getirip bedavaya alınır.
3 Beğeni
Aslında 5.kitabı Neil Packer ile ortak çizmişlerdi. Belki onunla devam ederler. Kalmış şurada 2 kitap, yarım bırakmazlar herhalde.
2 Beğeni
Bekleyelim mi gerçekten? Sonra tükendi tüh! Olmasın?
1 Beğeni
Olmaz bence. Sait Faik baskıları artık eskisi gibi olmayacaktır. Bir çok alternatifi de olur.
1 Beğeni
celtica
Mart 10, 2025, 11:29öö
1171
2 Beğeni
Lucifer
Mart 10, 2025, 12:42ös
1172
Gelmiyor diye PDF olarak okumuştum, iyi ki de okumuşum çünkü sevmedim. Sevmeyeceğim bir şeyi satın almamış oldum en azından.
1 Beğeni
Pardus
Mart 12, 2025, 7:49ös
1174
4 Beğeni
Vordue
(Ozer)
Mart 22, 2025, 8:06öö
1177
4 Beğeni
Jim Kay iyi bir çizerdi. Bakalım bu arkadaş onun yerini alabilecek mi?
1 Beğeni
Çizimlerine şöyle bir baktım. Soğuk, kasvetli bir çizere benziyor. Tam da kalan kitaplara göre birisi gibi. Harry Potter çizimleri de var ufak tefek.
2 Beğeni
Kitaplar-1’in tekrar baskısı yapılmış. Kitaplar-2, YKY’nin bu yılki yayın kataloğunda vardı. Çıkması yakındır.
Bu kitabın da önceki baskısı 1994’te yapılmış.
4 Beğeni
Ecinnileri görünce aklıma hep şu geliyor.
“Ben de sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.”
Söke Bld. Bşk.
2 Beğeni
Ziya Gökalp’in bu bütün eserlerini 2011 idi sanırım almıştım, öğrenciydim ve yanına Cemal Süreya’nın Sevda Sözleri kitabını almıştım yılbaşı günüydü diye hatırlıyorum. Şimdi öğrenci olsam harçlıkla falan alamam.
Ne bileyim öyle bir şey vardı ya.
1 Beğeni
Uzun zamandır baskısı olmayan bazı ciltlere sonunda baskı gelmiş.
3 Beğeni