Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

İki üç haftadır YKY 'nin sitesinde Sait Faik sayfasında ve Delta sayfasında kitap satışa kapalı olarak gözükmeye başlamıştı

Zamanında 600 çok deyip almamıştım, 2-3 ay sonra 4000 istemişlerdi. :slight_smile: Yıllardır çıkmasını en çok beklediğim baskı bu olabilir. :slight_smile:

4 Beğeni

Delta’nın en değerlisiydi bir ara. Bu fiyata yüzde 50 denk getirip bedavaya alınır. :smiley:

3 Beğeni

Aslında 5.kitabı Neil Packer ile ortak çizmişlerdi. Belki onunla devam ederler. Kalmış şurada 2 kitap, yarım bırakmazlar herhalde.

3 Beğeni

Bekleyelim mi gerçekten? Sonra tükendi tüh! Olmasın?

1 Beğeni

Olmaz bence. Sait Faik baskıları artık eskisi gibi olmayacaktır. Bir çok alternatifi de olur.

1 Beğeni

14 yıl aradan sonra ikinci baskı
https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/cin-pazari-ve-secme-siirler.aspx

2 Beğeni

Gelmiyor diye PDF olarak okumuştum, iyi ki de okumuşum çünkü sevmedim. Sevmeyeceğim bir şeyi satın almamış oldum en azından.

1 Beğeni

128 sayfa, fiyatı 380 TL

6 Beğeni

Kadim Türklerin Mitolojik Hikayeleri - Fuzuli Bayat (11. Baskı)

4 Beğeni

6 Beğeni

Harry Potter resimli baskılar devam edecekmiş, yeni çizerle anlaşılmış. @Sis @J.S @Waxillium @dalgado Keşke daha büyük dilek çağırsaymışız :smile:

https://forum.kayiprihtim.com/t/levi-pinfold-jim-kayin-yerine-harry-potterin-resimli-baski-serisini-tamamlayacak-isim-oldu/65209?u=vordue

6 Beğeni

Jim Kay iyi bir çizerdi. Bakalım bu arkadaş onun yerini alabilecek mi?

2 Beğeni

Çizimlerine şöyle bir baktım. Soğuk, kasvetli bir çizere benziyor. Tam da kalan kitaplara göre birisi gibi. Harry Potter çizimleri de var ufak tefek.

4 Beğeni

Kitaplar-1’in tekrar baskısı yapılmış. Kitaplar-2, YKY’nin bu yılki yayın kataloğunda vardı. Çıkması yakındır.

Bu kitabın da önceki baskısı 1994’te yapılmış.

5 Beğeni

Ecinnileri görünce aklıma hep şu geliyor.

“Ben de sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.”

Söke Bld. Bşk.

3 Beğeni

Ziya Gökalp’in bu bütün eserlerini 2011 idi sanırım almıştım, öğrenciydim ve yanına Cemal Süreya’nın Sevda Sözleri kitabını almıştım yılbaşı günüydü diye hatırlıyorum. Şimdi öğrenci olsam harçlıkla falan alamam.

1 Beğeni

Kötü olmaz diye umalım …

2 Beğeni

Kim???. Kim??? …

2 Beğeni

Ne bileyim öyle bir şey vardı ya. :smiley:

2 Beğeni

Ekran görüntüsü 2025-03-25 163413

Uzun zamandır baskısı olmayan bazı ciltlere sonunda baskı gelmiş.

4 Beğeni