Bir de ciltler durduğu yerde erimese çok güzel olacak ama
Nerden tutsak elimizde kalan bir baskı oldu/olacak..
- baskısı çıktı

- baskıyı yapmış;
Ben bu saatten sonra bitirirler diyordum ama şöyle bir yorum var:
Sayın ithaki, Malazan serisini ve Steven Erikson’u siteden neden kaldırdığınızla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapacak mısınız, serinin bitmesine 3 kitap kalmışken neden devam etmeme kararı alıp okurlarınızı üzdünüz?
İthaki sitesine baktım, tüm kitaplar olmasa da siteden kaldırma durumu da yok. Acaba nasıl bir yol izleyecekler.
Geçen eski URL’ler çalışmayınca fatkettim. Siteyi yenilediler, bir e-ticaret paketi altyapısı kullanılmaya başlamışlar. Eski URL 'lerin çoğu çalışmıyor..
Bu zamanda eski URL kaybetmek de ne bileyim.
İthaki, Malazan’ı bırakma kararı mı almış?
. Gerçi doğru ise çok da şaşırmamak lazım.
Bir sıkıntı yok gibi, 13 kitap gözüküyor. Ölühane Kapıları’nın ciltlisi yok sanırım bir tek, muhtemelen o bitmiş. Hangi sitede kaldırılmış acaba
.
Bence buradan sonra seriyi yarım bırakmazlar da telif ücreti şu anlık yüksek geliyorsa yenisini basamayıp devamını da bekletiyorlardır.
Edit: Aynen o bitmiş bir tek, isimle arayınca çıktı. Stokta yok diyor
.
Bilimkurgu Klasiklerininden çoğu yok sitede muhtemelen görsel uptade sonrası site bozuldu.
Malazanlar’ın hepsi çıktı bende.
İsmail hocam bazı arkadaşlar o kadar çok tiktok reels izlemekten internet okur yazarlığını unutmaya başlamış. Baktın sitede gözükmüyor mu yazarın ismini yazıp ara o zamanda çıkmıyorsa kıllanırsın. Sözüm o tweeti atan arkadaşa.
İsmail kim acaba? ![]()
Yeni kapak, 2. baskı
Ve sonunda tekrar baskıları geldi