Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Bir de ciltler durduğu yerde erimese çok güzel olacak ama

1 Beğeni

Nerden tutsak elimizde kalan bir baskı oldu/olacak..

2 Beğeni
  1. baskısı çıktı :backhand_index_pointing_down:
4 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/dua-saatleri-kitabi.aspx

6 Beğeni
  1. baskıyı yapmış;
5 Beğeni

3 Beğeni

https://x.com/ithakiyayinlari/status/2052026550367785193

1 Beğeni

Ben bu saatten sonra bitirirler diyordum ama şöyle bir yorum var:

Sayın ithaki, Malazan serisini ve Steven Erikson’u siteden neden kaldırdığınızla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapacak mısınız, serinin bitmesine 3 kitap kalmışken neden devam etmeme kararı alıp okurlarınızı üzdünüz?

İthaki sitesine baktım, tüm kitaplar olmasa da siteden kaldırma durumu da yok. Acaba nasıl bir yol izleyecekler.

2 Beğeni

Geçen eski URL’ler çalışmayınca fatkettim. Siteyi yenilediler, bir e-ticaret paketi altyapısı kullanılmaya başlamışlar. Eski URL 'lerin çoğu çalışmıyor..

Bu zamanda eski URL kaybetmek de ne bileyim.

3 Beğeni

İthaki, Malazan’ı bırakma kararı mı almış? :astonished_face:. Gerçi doğru ise çok da şaşırmamak lazım.

1 Beğeni

Bir sıkıntı yok gibi, 13 kitap gözüküyor. Ölühane Kapıları’nın ciltlisi yok sanırım bir tek, muhtemelen o bitmiş. Hangi sitede kaldırılmış acaba :thinking: .

Bence buradan sonra seriyi yarım bırakmazlar da telif ücreti şu anlık yüksek geliyorsa yenisini basamayıp devamını da bekletiyorlardır.

Edit: Aynen o bitmiş bir tek, isimle arayınca çıktı. Stokta yok diyor :slight_smile: .

5 Beğeni

Bilimkurgu Klasiklerininden çoğu yok sitede muhtemelen görsel uptade sonrası site bozuldu.
Malazanlar’ın hepsi çıktı bende.

3 Beğeni

İsmail hocam bazı arkadaşlar o kadar çok tiktok reels izlemekten internet okur yazarlığını unutmaya başlamış. Baktın sitede gözükmüyor mu yazarın ismini yazıp ara o zamanda çıkmıyorsa kıllanırsın. Sözüm o tweeti atan arkadaşa.

1 Beğeni

İsmail kim acaba? :thinking:

5 Beğeni

:slight_smile:

Sen değilsen çıkar göster.

3 Beğeni

4 Beğeni

Yeni kapak, 2. baskı

4 Beğeni
9 Beğeni
5 Beğeni

Ve sonunda tekrar baskıları geldi