Bay_Karamsar
(Cemalettin Sipahioğlu)
Kasım 13, 2018, 1:24ös
1
Kayıp Rıhtım’da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/edebiyat/yerli-fantastik-seri-felanties-ilk-romani-sessiz-sarkilar-ile-bizlerle/
Anıl Teryaki’nin ilk romanına ve yerli fantastik serisi Felanties’e merhaba diyelim.
(DEVAMI…)
4 Beğeni
Husey
(Hüseyin gök)
Kasım 13, 2018, 1:29ös
2
Eger okuduktan sonra bir inceleme yaparsanız kitap hakkında olumlu veya olumsuz belki o zaman benim gibi kuşkuyla bakanlar yerli fantastik kurguya bu sayede bir karar verebilir.
2 Beğeni
Melkor
(Anıl Teryaki)
Kasım 13, 2018, 1:55ös
3
Kitaba ve seriye dair merak ettiğiniz her şey için benimle gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirsiniz
1 Beğeni
Husey
(Hüseyin gök)
Kasım 13, 2018, 1:58ös
4
Okuduysan biraz düşüncelerini paylaşırmısın?
2 Beğeni
Melkor
(Anıl Teryaki)
Kasım 13, 2018, 2:00ös
5
Öncelikle kitabı ben kaleme aldım. Muhtemelen isim konusu gözünüzden kaçtı. Objektif bir yorum için okuyan veya okuyacak kişileri beklemeniz sizin için daha sağlıklı olur.
7 Beğeni
Husey
(Hüseyin gök)
Kasım 13, 2018, 2:02ös
6
Hahaha daha yeni farkettim melkor lakabının altında yazan ismi. Neyse illa okuyan ve yorumlayan çıkar. Yayınevi seçimini neye göre belirlediniz?
3 Beğeni
mit
(M. Ihsan Tatari)
Kasım 13, 2018, 3:18ös
7
Hahahahaha Akşam akşam kahkaha attırdın bana @Husey . Hiç güleceğim yoktu doğrusu.
@Melkor hayırlı olsun kitabın. Haberin yayınlanması biraz gecikmeli oldu ama kusura bakma lütfen. Okurun bol olsun.
5 Beğeni
Melkor
(Anıl Teryaki)
Kasım 13, 2018, 3:24ös
8
Hem haber için hem de güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
1 Beğeni