Doğal haliyle röportaj vermiş. Yüzünde ay krateri gibi izler belli. Umursamaya gerek var mı? Özlediğim görüntüler. Bıktım botoksundan, korkusundan, paniğinden. Hele ki yıllarca yüzüne aşina olduğumuz isimlerin yaşadığı, yaşatıldığı. Bırakın doğalında aksın yaşınız, Bardot/Gardner gibi alkole gömülüp Palpatine’e dönüşmeyecekseniz (bizzat gören Scognamillo’nun yalancısıyım).
Bu kadın dünya güzeli mi? Hayır. Doğal. Gülünce Hollywood bebeleri gibi soğuk durmuyor. Akdeniz sıcaklığı var (Cardinalem). Bu yüzden seviyor ve gördüğüm andan beri basamakları yükselişini destekliyorum. Şımarık bir duruşu da yok şu an için. Umarım böyle kalır. Haydi bakalım.
https://www.instagram.com/p/DHlA__UI5Rn/
Şuraya da ilişik bağlantı bırakayım. Sinema Dünyası - kolombre tarafından #595
@justbookworld @ivy kadın gözüyle siz ne düşünüyorsunuz? Botoks değil, işbu aktris özelinde: Yükselen yeni bir yüz olur mu, yoksa eşim gibi “sadece saçları” mı diyeceksiniz, merak ettim:) Gülerken gözleri ışıldayan insanları seviyorum ben, Scarlett Johansson falan soğuk geliyor.
Hemcinslerimden de @periyodiknesriyat ve @Ezheret’e sorayım, kuşağıma yakın oldukları için. Haricen de görüş serbest.
Not: Fikir edinmek için başlığın tamamına göz atabilirsiniz.