ikisi de oyunculukta çok sosyal medya fenomeni ile anılması ve oyunculuklar da çok güzel olmaları ile anılmaların da dolayı öyle diyorsun her halde?
Komşu kızı hüviyetinden kurtulayım diye şuh bakışlardan tut, estetikten uzak kıyafetlere, boya küpüne atılmış ergenlere dönüşmelerinden dem vuruyorum. Disney kızları için söyleniyordu bu ama Hailee başka bir kulvardan geliyordu. O da aynı yolu tercih etti. Ucuz geliyor bana. Bir sonraki için bkz. Auli’i Cravalho.
27 yaşında bir erkek olduğum da bana güzel geliyor Hailee de Millie de ya.
Guzellik baska ya. Yatak odasi bakisi atmadan da seksi olunabiliyor. Ucuz degil kaliteli gorunerek. Bu dediklerim statik goruntu icin. Dinamikte kabul gormus guzellik algısının dışında olup da tas gibi performans cikaran niceleri var ki, yanlarinda dunya guzelinin yuzune bakilmaz. Karizma ve gizem hayal gucunu harekete gecirir. Salt ciplaklikla tav olunsaydi herkes kabile kadinlarina kosardi.
Onlar guzel bu arada. Jaime King falan cok cirkin geliyor bana. Daddario gulunce Exorcist i hatırlatıyor vs.
Not: jaime king kim ya. Bulayim neydi su kiz.
Buldum: Joey King.
Joey de bana güzel geliyor bana ya. nedense bana bakımlı olan tüm bu hollywood yıldızları güzel geliyor ya.
Ahaha. “Last of Us’taki kiz haric” de.
evet bir de rachel sennott hariç özellikle bu sene ki oscar after partisin de ki hali.
bu arada abby oynayan güzel buluyorum. bella ramsey bana lise giden oğlan çocuğu gibi geliyor normal hali. dina oynayan Isabela Merced güzel geliyor bana.
Haha evet ya, o ara her yerde cikti bu gulmeyen kardes.
Pamuk Prenses’te oynayanin 1 gomlek zarif hali. Ama Alien’de cok parlayamadi oyun olarak.
Abby izlemedim, ikinci sezon yok bende.
Abby Kaitlyn Dever oynuyor.
dizi de bu kadar güzel gözükmüyor.