Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: YKY'den Superman: Action Comics ve Wonder Woman Ciltleri Raflarda – Kayıp Rıhtım
YKY bizleri iki yeni DC hikayesiyle daha buluşturuyor. “Wonder Woman Cilt 1: Yalanlar” ve “Superman Action Comics Cilt 1: Kıyamete Giden Yol” ön siparişte. (DEVAMI…)
Doomsday Clock serisi ne zaman çevrilir acaba ? Baya oldu çünkü o albümler çıkalı.
Doomsday Clock henüz bitmedi ve cildi de çıkmadı.
Alabilene iyi okumalar
Rorshack ve Joker ile ilgili bölümü çıktı. Ama, Türkçeye çevrilmedi. Süperman ile Dr. Manhattan karşılaşması çıkmadı.
YKY fasikül basmıyor. Seri tamamlanmadan cildini yayınlamazlar. Kaldı ki, Doomsday Clock’u kimin basacağı henüz belli değil.
İlginç, bu kadar iyi bir seriye giriş yapmamaları üzücü. Baya bir ses getirmişti açıklandığında.
Herkes Rebirth ciltlerini merak edereken şöyle bir ortalığı bulandırayım ve de konuyu hortlatayım efenim.
YKY, New 52 zamanı yeniden başlayan Action Comics’in son üç cildini 2017’den beri basmadı. Superman’e ise Doomed cildinin içinde #30 numaralı sayıdan başladı ve The Men of Tomorrow cildi sayesinde, bu macera # 39. sayıya kadar devam etti. The Finals Days of Superman sayesinde ise #51 ve 52. sayıyı okuduk. Bu bağlamda, benim gözümde bu yarım yamalak bir yayıncılıktır. Ne Action Comics serisini, ne de Superman serisini tamamladılar.
Benim merak ettiğim ise en azından Action Comics’i tamamlamayı düşünüp düşünmedikleri. Rebirth’lerden önce bu ciltleri tamamlasalar benim gibi adamları daha bir mutlu ederler bence. Gerçi bunu yapacaklarına dair pek umudum yok ama belki gönüllerinden kopar. Bu konu hakkında kulağına bir şeyler çalınan var mıdır acep ?