Youtube Caddesi

KALT’tan müthiş bir serinin devam videosu. Oldukça ince, farklı ve düşündüren bir mizahları var. :heart:Ozan Akyol-Erman Çağlar :heart:

2 Beğeni

Ben deneyeceğim, bakalım işe yarayacak mı ?

3 Beğeni

Tüylerim diken diken oldu. Gerçi ilk kez dinlediğim için olabilir. Yüzlerce, binlerce defa dinlesem etkisini yitirir muhtemelen.

(Kimse bana sormadı ama yıllardır aklımda duran düşünceyi belirtmek istedim.)
Ezanın Türkçe okunmasına dair ideolojik değil de tarafsız bir bakışla bakılırsa bunun kültürel bir değer olduğu savunulabilir. Yurtdışına çıkıldığında o ülkelerin kültürel değerlerini gördüğümüzde, deneyimlediğimizde nasıl hoşumuza gidiyorsa bu da benzeri bir mevzu.

1 Beğeni

“Pink Floyd’un ünlü şarkısı The Wall’ın haklarını Roger Waters iki seneliğine Türkiye’deki İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı İZEV’e verdi (telif hakkının bitmesine 2 aydan az bir süre kaldı) ve Türkçe sözler yazıldı. Selda Bağcan, Funda Arar, Kubat, Koray Avcı gibi sanatçılar seslendirdi. Video şu anda 5.5 milyon izlendi,eğer 10 milyon izlenme alırsa; Engelli Dostlarımız için kendileri tarafından bir yaşam köyü kurulacak.” diye bir açıklama ile geldi bana. Sizler de dinlerseniz sevinirim.

Yıkılmak zorunda olan zihinlerdeki duvar.

1 Beğeni

Proje klibimize gösterdiğiniz ilgi ve desteğiniz için teşekkürler. Klibimiz lanse ettiğimiz yıl malesef on milyon hedefine ulaşamadı. Fakat yurt içi ve yurt dışından 16 ödüle layık görüldü.
3 Aralık’ta lanse etmek ve Ocak ayında sizlerle buluşturmak üzere devam klibi olacak 2. Videomuzu 12 ünlünün katılımıyla hazırlıyoruz.
Yine bir dünya müziği ve fenomen şarkıyı Türkçeye uyarıyoruz. Takip edip desteklerseniz çok seviniriz.
Kampanya 1 yılın sonunda bitmesine rağmen klibin yayılması, toplumun farkındalık kazanması için önemli.
Engelli farkındalığı yaratmak için yayabilirsiniz. On milyon 1 yıllık hedef idi, malesef gerçekleşmedi.
Aralık ayında lanse edeceğimiz devam klibimizi bir bağış kampanyası ile birlikte gündeme getireceğiz ve elde edilecek gelir ile Sakarya Geyve’de bir özel eğitim okulu inşa ettireceğiz, bu çalışma için şuan MEB ile protokol sürecindeyiz. Ayrıca yaşam köyü için de arazı arayışımız sürmekte.
Lütfen desteklemeye devam edin.
Sevgilerimizle
İZEV İLETİŞİM EKİBİ

@isos81 Hocam bu açıklama bir hafta önce yapılmış (videonun yorum kısmında sabit). Ne yazık ki zamanında gereken ilgiyi gösterememişiz. Umarım yeni proje hayata geçirildiğinde gerekli ilgiyi gösterebiliriz.

2 Beğeni

Evet okudum ben de o kısmı ama insanlar hala uğraşıyor 10m izlenme için. Farkındalık artarsa sonraki proje için de faydalı olur diye düşündüm.

1 Beğeni

Haklısınız. :pray:t2:  

Ahmet Erhan şiiri, Gülşiir. Şiiri okuyan Eser Gökay kim bilmiyorum ama şiirleri çok güzel yorumluyor.

Şu dağılgan yüreğimi, şu köpüklere imrenen
Yüreğimi bir gün yollara atarsam
Bir gün bir nehir yataklarına dolarsam, korkarım
Suyumun çoğu senden yana akacak
Bütün sözcüklere adını ekleyeceğim
Güldeniz, Gülekmek, Gülyağmur, Gülsarap
Gülaşk, Gülsiir, Gülahmet, Gülerhan
Ey gül yaşamım, yitip giden düşlerim!

Bir de yeni keşfimi paylaşayım. :joy:

1 Beğeni

Özdemir Asaf TRT arşivi

2 Beğeni

Bir Harry Potter hayranına ne hediye almalıyım diye düşünen olursa çok işine yarar. :smile:

2 Beğeni

Tam 12 den vuran bir sohbet olmuş. Aramızdaki sözde entelektüellere duyurulur. :smiley:

1 Beğeni

Videoyu izlerken bile uykum geldi. :smiley: Aslında motivasyon olarak iyi bir video olmuş ama saat 10’da ben daha yeni çalışmaya başlıyorum uyumak da mümkün olmuyor. Ama alarmı uzağa koymak sahiden etkili bir yöntem.

Kral Lear - William Shakespeare - Devlet Tiyatroları 1983

2 Beğeni

Feza Gezginleri, Kozmik Anafor ve Kahramangiller bir araya geliyor, hoş bir Star Trek muhabbeti çeviriyorlar.

Seriyle tanışma, sevme, hayatlarındaki yeri, eski dizilerde olup da yeni dizilerde eksikliği hissedilen şeyler,… akıllarına gelen ne varsa konuşmuşlar. Güzel olmuş.

2 Beğeni

Çocukluğuma ufak bir yolculuk yaptım. :sob:

2 Beğeni

Doğu ile batının mükemmel sentezi iki müzik.

1 Beğeni

Çok iyi yapmışlar ya. Küfür içerir ona göre.

3 Beğeni

Bu kanalı bende takip ediyorum. Film eleştirileri çok güldürüyor.

1 Beğeni