Youtube Caddesi

Firdevs Yöreoğlu, “aptal” demeyi çok seviyor…

1 Beğeni

Youtube’da Entelgraf adlı az bilinen ama çok güzel bir kanal var.

Darth Vader ve Gollum’um psikolojik analizlerini yapmış. İzlemenizi tavsiye ederim. (Videolar Yıldız Savaşları ve Yüzüklerin Efendisi hakkında spoiler içerir.)

3 Beğeni

1:24’te ekrana gelen yavrunun görüntüsü müthiş. Çok korkmuş doğru ama çok da sevimli görünüyor o anda. Neyse ki, kahraman annesi korumayı başardı onu…

Mountain Lion vs Grizzly Bear

1 Beğeni

Teşekkürler. Gece vardiyasında Gollum’u izleyeyim. İzleyecek kaliteli içerik bulmak aşırı zorlaştı.

2 Beğeni
2 Beğeni

SMA’ lı bir minik için yardım talebi olan bir videoya denk geldim. Bir bakın isterseniz.

1 Beğeni

Ülkede siyasi mizah yapabilen tek insan: Muhammed Nur Nahya… İnce esprilerle eleştiriler yapıyor.

Bu skeçte, sokakta bir Türk’e rastlamakta zorlanan Türkiye Cumhurbaşkanı işlenmiş!

“Bizden kimse kalmadı mı ya?” deyişi trajikomik değil mi şimdi…

Müşteri taklidi yapan mağaza satış elemanları… Güzel mizah yapmışlar…

“Şimdi genç bir yıldız geliyor. Önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin büyük bir yıldızı olacağına inanıyorum” diyerek anons edilen kişi, 22 yaşındaki Cem Yılmaz…

Yıl 1995… Zannederim ki, Cem Yılmaz’ın çıktığı ilk talk show programıdır bu.

1 Beğeni

Efsane yarışmacı Yusuf Dinçer’in 2012 yılındaki performansı…

Bütün sorulara sadece 23 saniyede cevap veren Yusuf Dinçer, bulmaca tutkunuymuş…

Cemal Süreya (1986)

1 Beğeni

Dublaj konusu, ilgi çekici geliyor bana…

Robert Zemeckis’in yönettiği, 1997 yılı yapımı Contact (Mesaj) filmindeki ünlü "ayna sahnesi"ndeki sırrı açıklıyor:

önce sahneyi görelim (1 dakika 53 saniye):

şu da sahne hakkındaki video:

1 Beğeni

Contact (1997) filmindeki ayna sahnesinde olduğu gibi, ilginç çekim tekniği barındıran iki sahne:

1 Beğeni

“Tavşan atlet” (pacemaker) tabirini hiç duymuş muydunuz?

Ben de yeni duydum. Tavşan atlet, koşu yarışını uzun süre açık ara farkla önde götürürmüş fakat son tura girildiğinde gerilere düşermiş. Görevi, yarışta geriden gelen diğer koşuculara motivasyon sağlamakmış.

Roma’daki bir 800 metre koşusunda Kenyalı atlet Job Kinyor, tavşan atlet olma misyonunu üstlenmiş:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Tav%C5%9Fan_atlet

https://en.wikipedia.org/wiki/Pacemaker_(running)

1 Beğeni
4 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni