Youtube Caddesi

2 Beğeni

90 dakika şut yok!!! İsabetli şut yok, sıfır.

Matrix içerikleri için bu kanala bir göz atabilirsiniz.
Matrix’in ilk filminin yeri sinema için özeldir. Devam filmleri için aynı şeyleri söylemeyeceğim.

4 Beğeni

Bence ilki kadar olmasa da 2. ve 3. filmler de iyiydi. Animatrix’in ise İkinci Rönesans kısmı çok iyidir. Ama 4. filmin ne kadar kötü olduğunu anlatacak bir kelime bulmak bile zor.

Shockvoice’un Matrix videolarının hatırı sayılır bir kısmını izledim. Matrix serisi üzerine çok iyi düşünceleri var. Filmin felsefesini anlamak için faydalanılması gereken bir rehber niteliğinde.

2 Beğeni

Güzel bir belgesel olmuş.

Sevdiğin filmlerin kesitlerini bulacağınız bir kanal. Bu da bir örneği;

2 Beğeni

“I think the flowers should be forbidden to children.” :slight_smile:

14 Şubat Dünya Sahtekarlar Gününüz kutlu olsun arkaslar.

Yüzüklerin Efendisi - Kralın Dönüşü filminde Mordor’un Grond adında harika bir icadı var. Filmin bu sahnesinin önemli bir kısmı kesildi ve yayınlanmadı. Genişletilmiş versiyonda bulabilirsiniz.

Sahnede “Grond” diye bağıran orklara dikkat edin. Onları canlandıran figüranlar çok iyi bir performans sergilemişler. Kendi içlerinde bir coşku patlaması yaşamışlar. Şu güzelim sahneyi kesip atan Peter Jackson’a ne kadar sitem etsek az.

1 Beğeni

Youtube bazen ana TV den abim açarken kendi hesabı yerine benden giriyor, onun ürünü sanırım çünkü Tatilya benim çocuklugım değil yani 3-4 yaşında kapanmış orası. Belki nostalji olur bazılarına diye atıyorum beni bir korkutsa da 96 yılında toz zerresi olmadıgım yıllardan bir video olmasıyla :rofl::sweat_smile:

2 Beğeni

Hatırlarım …
:slight_smile: ne sükse yapmıştı

Hoş bir sohbet olmuş. Timur Alican Arda Güler’in danışmanlığını yaptığından kanala artık çok az uğrayabiliyor ancak yine gayet iyi çıkarımlarda bulundu diye düşünüyorum. “Topun Olmadığı Yer” konseptini kelime anlamıyla en iyi yansıtan maç ve program olmuş. Top hariç her şey var çünkü. :sweat_smile:

2 Beğeni

15 yıl önce bugün :joy:

2 Beğeni
5 Beğeni

2 bölüm daha gelecek, bu mesaja eklerseniz daha iyi olur. Son 1-2 senede Kemal Okuyan’ın gözü açılmaya başladı darısı Fatih Yaşlı’ya artık. İyi seyirler herkese.

2 Beğeni