Yüksek Bina

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Yüksek Bina – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Umarım yağmur yağar,” diyerek iç geçirdi Furkan bulunduğu odanın penceresinden dışarı bakarken. Çevredeki diğer yapılara kıyasla çok daha yüksek olan bir binada olduğu için neredeyse tüm şehri rahatça görebiliyordu. Gördükleri bulunduğu binanın aksine derme çatma onlarca yıkık ev ve hayatta kalmaya çalışan bir o kadar insandan oluşuyordu. Pek çoğunun yaşama isteklerinin kalmayışı yüzlerinden anlaşılıyordu ancak… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Ellerinize sağlık. Biraz kısa geldi. Sanki çok ani bitmiş, kahramanın daha anlatmak istediği şeyler varmış gibi :slight_smile: Özellikle karakterin geçmişe duyduğu özlem ve edindiği amacı çok güzel. Onlardan daha fazla bahsetseniz çok güzel olurdu. Onun dışında akıcı bir öyküydü, kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Beğenmenize sevindim. Bu eleştiriler benim için gerçekten değerli. Buna diğer hikayelerimde daha fazla dikkat edeceğim :blush:

1 Beğeni

Merhaba:
Berbat bir durum yazdıklarınız ama geleceğimizin böyle olma ihtimali yüksek. Atmosferi iyi betimlemişsiniz ama bir kaç eksikten söz etmeliyim. Önce binanın adını Kule deseydiniz daha mı iyi olrdu diye düşündüm. Yüksek bina seçkinlerin nasıl bir yerde yaşadığını tam olarak ifade edemiyor diye düşünüyorum. Bir de Oksijen tarlalarından söz ediyorsunuz bir kaç yerde. Amacınız merak uyandırmaksa muradınıza eriyorsunuz. Yine de biraz da olsa oksijen tarlalarının ne olduğunu anlatsaydınız. Bir de kahramanımız Furkan’ın yaşadığı ikilem biraz daha anlatılmalıydı diye düşünüyorum.
Sonuç iyi bir öykü ama daha iyisi olabilirdi. Elinize sağlık