Başlıkta da yazdığım elimdeki bazı serileri satmak durumundayım. Maddi yönden bu eserlere devam edemeyeceğim. Forumda 2 yıla yakın kitap satışı yaptığım için güven sorununuz olmasın. Eski konularım silinmediyse onlara da bakabilirsiniz. Ukitap profilimi de ekleyeceğim. Kitaplarımın tamamı orijinaldir ve Zaman Çarkı kitapları hariç hepsi bir kere okunmuştur. 2-3 kitap okuma listemde olduğu için onlar hariç hepsi jelatinlerinde durmaktadır. Başlıktaki serilerin yayınevlerinden çıkan bütün kitapları eksiksizdir. Sadece Zaman Çarkı serisi bütün kitapları çıktı ama ben beşinci kitaptan sonrasına devam edemedim.
Kitapları www.kitabinabak.com adresinden en uygun fiyatlasını bulup toplamda çıkan ücretten de aşağı yukarı bir kargo fiyatı düştükten sonra satma niyetindeyim. Kargo firması vb. konular tekrar konuşulur. Aşağıya serilerin detaylarını ve fiyatlarını yazacağım. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Cep numaranızı bırakırsanız detaylı fotoğraflar Whatsapp üzerinden iletilecektir.
Ukitap profilim: fatihcetin : UKitap.com
NOT: Serilerin içinden tek tek eser satışı yapmıyorum.
Zaman Çarkı İlk 5 Kitap Karton Kapak
Dünyanın Gözü, Büyük Av, Yenidendoğan Ejder, Gölge Yükseliyor, Göğün AteşleriEserlerin en uygun toplam fiyatı 261 TL tutuyor. Kargo sizden olacak şekilde 225 TL’ye verebilirim.
Kadim Kanunlar Serisi
Bıçağın Kendisi, Astıktan Sonra, Kralların Son ÇaresiEserlerin en uygun toplam fiyatı 156 TL tutuyor. Kargo sizden olacak şekilde 125 TL’ye verebilirim.
İlk İmparatorluğun Efsaneleri Serisi
Destanlar Çağı, Kılıçlar ÇağıEserlerin en uyun toplam fiyatı 59 TL tutuyor. Kargo sizden olacak şekilde 40 TL’ye verebilirim.
Not: Ağırlık olarak fazla olmadıkları için kargonun uygun olacağını düşünüyorum.
Işıkyaratan Serisi
Kara Prizma, Körelten HançerEserlerin en uygun toplam fiyatı 94 TL tutuyor. Kargo sizden olacak şekilde 70 TL’ye verebilirim.
İthaki Unutulmuş Fantastik Klasikler Serisi
Dünyanın Ötesindeki Orman, Fantastes, Jurgen, Ouroboros Yılanı, Elfdiyarı Kralı’nın Kızı, Sisler İçindeki Lut, Conan Ejderhanın SaatiEserlerin en uygun toplam fiyatı 145 TL tutuyor. Kargo sizden olacak şekilde 115 TL’ye verebilirim.