Zaman Çarkı/Robert Jordan Tam Set Satılık - CİLTLİ VE OKUNMADI

Merhaba, elimdeki Zaman Çarkı setini satmak istiyorum. Hem okuyamayacağım hem de çok yer kaplıyor kitaplığımda. Aklımda tam bir fiyat yok açıkçası pazarlık yapabiliriz. Şu an sıfır fiyatı 8.000 TL üzerinde gözüküyor, açıkçası anlam veremedim. Yüzde ellinin altında bir rakam olsun diye düşündüm, pazarlık yapabiliriz.

İlk kitabın ilk sayfasında adım yazıyor ve tarih atılı. İlk kitapta verilen harita poster de mevcut ama biraz hasarlı. Diğer kitaplar sıfır. İlk fırsatta fotoğraf yükleyeceğim. Kargoyu ben karşılarım diye düşündüm sadece çok hacimli olacağı için 2 veya 3 kargoya bölmeyi düşündüm. İlgilenen ulaşabilir.

merhaba, acaba bütün kitaplar yan yana ne kadar yer kaplıyor yani kaç cm öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar set hala satışta. Ev taşımam gerekiyor ve seriyi artık kesinlikle satmam gerekiyor. Okumayı düşünmüyorum ve çok fazla yer kaplıyor. İlgilenen varsa uygun bir fiyatla anlaşabiliriz.

Merhaba, set halen satılmadı ise, uygun fiyat teklifiniz nedir?

Merhaba set hala satılık.

1 Beğeni

Bunun posteri nasıl oluyor paylaşmanız mumkun mu acaba

1 Beğeni

Gardrops linki. Başka kitaplar da var. Fiyatları tahmini girdim, düşük tutmaya çalıştım. Sadece baskısı olmayan kitaplara biraz yüksek fiyat girdim ama bunlar da sahaf fiyatlarının altında. Pazarlık yapılablir.

Arkadaşlar ben 4.000 TL olarak hesapladım. Ama tamamen kaba bir hesap bu. Piyasadaki indirimli fiyatın çok altında ama eğer size göre fahiş bir fiyatsa lütfen uyarın düzelteyim. Forum dışı satmak istemiyorum açıkçası. Buradan birisi alırsa mutlu olacağım.

Arkadaşlar gelen uyarılar sonucu fiyatı 3.000 TL’ye indirdim. Gardrops’ta tek ilandan alım olmaması için fiyat hala yüksek duruyor. Almak isteyen olursa her kitap için ayrı ilan açacağım ve böylece toplu sipariş oluşturularak sistemin kargo ve komisyon kesintisini almasını engellemiş olacağız. Gardrops üzerindeki fiyatı ciddiye almayın lütfen.

1 Beğeni

Merhaba, set hala satılık.

Merhaba, set satıldı. Modlar konuyu kapatabilirse sevinirim.