Zaman Çarkı

çerçi pazarlamacı… tenekeci yeşilçam filmlerindeki çingeneler

1 Beğeni

90’lar macera filmlerinin müziği gibi olmuş çok beğendim gaza getirici. :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkürler. Tenekeciler de bir şeyler satıyorlar mı?

Hayır satmıyorlar. Yirmi karakter.

Ben çok beğenemedim…Ne bileyim sanki Merlin başlıyo gibi geldi gözümün önüne. Biraz daha kadim zamanları anımsatacak bir müzik beklerdim.

3 Beğeni

Niye ya, bence girişi falan çok masalsı. :slight_smile: Tabii dizi için tutacakları besteci nasıl bir şey çıkaracak onu da merak ediyorum.
Ama dediğin gibi biraz Merlin havası var. Ama zaten Zaman Çarkı’nın da öyle bir havası yok mu?

2 Beğeni

Mızrak şarkısı ve Jack of Shadows uyarlamalarını merakla bekliyorum.

2 Beğeni

Ben sevdim uyarlamayı belki biraz daha geliştirilebilir ama epik hissini verebildigini düşünüyorum.

2 Beğeni

Dokuz ayın kızı spoiler dokuz ayın kızı aviendha olmalıydı. Hep öyle olduğunu düşündüm. Neyse bakalım seanhanlı kızımız nasıl :slight_smile:

Zaman Çarkı serisinin yeni karton kapakları. E-Book indirirken özellikle bu kapakların olmasına özen gösteriyordum ben. Hepsi çok güzeller.

Eski kapaklı ciltli basımlarda tükenen 4. ve 13. kitaplar için iç ferahlatan bir cevap… :slight_smile:

3 Beğeni

Eskiden ilk kitabını okuyup belli sebeplerle yarım bırakmak zorunda kalmıştım. Uzun zamandır da aklımda yeniden başlamak vardı ancak boyutları ve derinliği (ondan sonra okuyacağım fantazyalardan keyif almayacağıma dair tehditler ^^) yüzünden hep erteliyordum. Sonunda ilk kitabını ciltli olarak satın aldım (başlamışken koleksiyonluk kitapları alayım diye düşündüm). Bu uçsuz bucaksız dünyaya adım attığım için çok heyecanlıyım. Umarım kararlı bir şekilde devam edip buradaki hararetli sohbetlere ben de dahil olabilirim :))

3 Beğeni

Dikkat et spoiler yeme. Tehditlerin biraz haklı olduğunu düşünüyorum. Diğer kitaplar da zevk verir bence ama hikayeleri falan çok basit karmaşıklıktan uzak geliyor.

1 Beğeni

6 ay sonra 4.kitap. Her 6 ayda 1 zaman çarkı :slight_smile:

4 Beğeni

Kitabı bugun D&R da inceleme fırsatım oldu. Alanlara sormak istiyorum ben baya İnce gördüm sayfaları ya siparişi vermiştim zaten ama umarım sayfalar okutken cok yıpranmaz. Biraz korkuttu beni :man_facepalming:t2:

1 Beğeni

Şu başlıkta daha fazla konuşuldu kitap üzerine. Bir de orayı inceleyin isterseniz.

1 Beğeni

5 Beğeni

3 Beğeni

Amazon dizisinden masa okuması videosu geldi.

0.38’ deki GoT’tan tanıdığımız Roose Bolton sanki ?

4 Beğeni

Bu gün dünyanın gözünü elime aldım ve seride ufak bir tutarsızlık sezdim. İlk kitapta taverenlerden çocuk diye bahsediliyor. Ama seri ilerledikçe karakterler felaket ölçüde yaşları ilerliyor sanki. Mesela thom merillin tamam ihtiyar geldi gidoyr ölmez umarım ama anakaraktetler birden koca adam oldular birden. Yaş analizi yapabilecek olan var mı ? İlk kitaplarda 15 16 yaşlarındalar şuan 9. Kitaplayım 29 30 yaşında gibiler