Arkadaşlar bende 3.baskı var ve 520 sayfa. Elinde 3.baskı olan bir arkadaş kendisinin ki kaç sayfa bakabilir mi?
Elimdeki baskı Ekim 2020 ve 640 sayfa. Kaçıncı baskı olduğu yazmıyor.
Muhtemelen senin birinci baskıdır hocam. Bazı sitelerde 520 bazılarında 640 sayfa mı ne gözüküyor. Yayınevine sordum bakalım. Umarım eksik, hatalı basım değil de font vs kaynaklıdır.
Benimki de Ekim 2020 640 sayfa. ilk baskı olması lazım. Font büyüklüğü kitapların künyelerine eklenmeli. Kafalarına göre değiştiriyorlar. Hiçbir şeyin standardı yok ki ülkede.
İki gün önce bunun farkına ben de vardım. İkisini karşılaştırdım, font farkı var. Sayfa başına hemen hemen birkaç satır fark ediyor.
İkinci kitabı ilk kitaba göre daha çok beğendim. Üçüncü kitap umarım yakın zamanda çıkar.
Yedin bitirdin bütün kitapları hocam
bize de artık pastasını ikram edersin nice iyi yaşlara.
İyi yazar ya, sevdim ben. Doğum günüm bugün Eksikparça. Bir sürpriz yap bana da üçüncü kitap gelsin ![]()
Çılgın parti veriyoruz akşama rıhtımda ![]()
Nice mutlu yıllara
gelir gelir, daha neler neler gelcek hem.
Sağ ol dostum. Hep birlikte nice mutlu yıllarımız olsun ![]()
Gelsin beklemedeyiz ![]()
Doğum gününüz kutlu olsun hocam. Nice sağlıklı yaşlara. ![]()
Mutlu yıllar Melih. Sana örümcekli pasta yolladım.
![]()
@Furkan_Kaza @isos81 çok teşekkür ederim ![]()
Kitabı bitirdim. Kitap hakkındaki olumlu düşüncelerim ağır basıyor.
Öncelikle, kitabın bilimkurgusal belkemiğini oluşturan öğeler (evrim virüsü, deney gezegenleri, örümcekler) gerçekten çok iyi düşünülmüş. Bu kısımlar gerçekten şaşırtıcı derecede özgündü.
Yukarıdaki çok iyi düşünülmüş bilimkurgusal öğelere karşın kitabın edebi yönü ise pek iyi değildi, hatta vasat bile diyebilirim. Bu olumsuz yön Gılgamış bölümlerinde daha çok dikkatimi çekti.
Uzun lafın kısası; kitabın özgün, görece iyi yazılmış ve kesinlikle okunmaya değer bir kitap olduğunu düşünüyorum.