Adrian Tchaikovsky’nin Zamanın Çocukları serisinin ilk kitabı çıktı. Serinin ikinci kitabını ( Children of Ruin ) ne zaman basmayı düşünüyorsunuz? Teşekkürler…
Sorumu yanıtlamak bana düştü. Az önce Eksik Parça Yayınevinden bir hanım ile görüştüm. Kendisi serinin ikinci kitabının Ağustos içinde basılacağını söyledi. Grubun bilgisine.
İlk kitabı Dr indiriminden almıştım.Devamı gelmedi diye başlamamıştım.Şimdi baktım seri üç kitapmış.Üçüncü kitap kaç sene sonra çıkar ya da çıkarmı acaba?
Güzel bir haber. İlk kitabı yarım bırakmıştım devam kitabının olduğunu öğrenince tekrar başlarım böylece.
Hemen hemen tüm yayınevleri devam kitapları beklenen kitapları gecikmeli de olsa bastılar ama malum yayınevi birini bile basmadı. Pegasus bile en azından Hyperion’un bandrolünü aldı.
Aslında ilk kitap kendi içinde bir nevi sonlandı. Yani aslında devam ediyor ama finali bence tatmin ediciydi.
“I cannot consider myself a Hugo winner and will not be citing the 2023 award result in my biographical details, or on this site” - Adrian Tchaikosvky
Seviyorum Adrian abiyi, delikanlı çıktı.
Bu kitapların çevirmenleri neden farklı. Sipariş ettikten sonra farkettim.
Bir anlaşmazlık falan olmuştur belki, instadan sormak lazım.
Üçüncü kitap için yayınevinden bilgi alan oldu mu?
Yıkımın Çocukları Migros’ta 135 TL’ye geliyor, almak isteyen varsa %55 indirimli.
Daha dün ikinci kitabı amazondan (bugün geldi) birinci kitabı kitapyurdundan sipariş ettim (hazırlanıyor.) Ama sanal markete baktım benim buradaki markette gözükmüyor zaten.
Tesadüf eseri denk geldim ben de. Astronot Kadın serisinin de etiket fiyatları uygun girilmiş midir acaba diye merak ediyorum.