Zombi Dini

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Zombi Dini – Aylık Öykü Seçkisi

image

Eski yün fabrikası boşaltıldı. Şimdi köpeklerle dolu. Başka ne var diye sormayın. Maceraya atılmak için girdiğimiz bu fabrikada belki 300 tane köpek var. Saldırgan değiller. Kıyafetlerimizi yünden değil yen bir nano teknolojisiyle ürettiğimizden beri bu fabrikalar tozlu, karanlık, ağlarla örtülü. Kimse buraya girmeye cesaret edemiyor. Biz girdik. Birbirimizi kaybetmiyoruz. Her yere gelişigüzel yünler atılmış. En… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Dilin güzel kullanıldığı, metaforik. Küçük dokunuşlarla donanmış bir öyküydü. Kısa olmakla birlikte geniş kapsamlıydı da…
Elinize sağlık.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. İlk ve olumlu yorumunuz için :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba @hegos

Kısa fakat keyifli bir okuma oldu benim için. Zombi temasını yok sayarak okuduğumda bir devrim manifestosu tadı aldığımı söylemeliyim. Yazının içerisine dağınık şekilde yerleştirilen idelerin her biri kendi içinde geniş anlamlar barındıran ama kısa tutularak vurgunun okur tarafından fark edilmesinin amaçlandığını düşündüğüm düşüncelerden ibaret.

Tekrar tekrar okunası bir öykü.

Kaleminize sağlık.

Not: dear john şiirinizi de okudum, çok hoşuma gitti. Ona da değinmek istedim izninizle.

Sus
Ben ben ve ben susun
Düşlerimizi uyutmanın vakti
Sabaha kadar büyürler de çürürler de

:clap: Tebrikler güzel kaleminiz için. Yeni öykü ve şiirlerinizi takip ediyor olacağım.

Merhaba, teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Şiir sadece bana ait değil. Deniz Erkaradağ ile birlikte yazdık. Öyküye başlarken devrimci bir tema özellikle düşünmedim. Zombi kavramına hep yakıştırılandan başka bir anlam vermek devrimciyse devrimci diyebiliriz. Umarım platformda sizin öykülerinizi de okuruz :blush:

1 Beğeni

Evet, şiirde Deniz Erkaradağ ismini de gördüm ama onu kendi öyküsünün altında tebrik etmeyi düşündüğümden henüz fırsatım olmadı okumaya. Bu vesiliyle kendine de teşekkürler bu güzel şiir için.

Bu arada bu ay benim de bir öyküm yayınlandı. İlk öyküm olur kendileri (: Vaktiniz olur da okursanız sevinirim.

1 Beğeni