Zorlanmadan Okunabilecek Mangalar (İngilizce)

Hep heves etmişimdir,birkaç denemem de oldu ama bir türlü Manga okuma işine giremedim.İngilizce seviyem çok yüksek değil,hem Manga okuyup hem de bir yandan İngilizcemi geliştirmek istiyorum.Zaten şuanki İngilizcemin %90’ını oyunlardan öğrendim ama bir noktadan sonra ilerlemeyi bıraktı İngilizcem,ben de başka yollara da başvurayım dedim.Neler önerirsiniz?

3 Beğeni

Ben de sizin gibi mangalardan başlayıp okumaya çalışmıştım ama başarısız oldum. Ben de bir şekilde bıraktım hep. Sonra webtoonlarla tanıştım. Mangadan farkı renkli olması ve çok daha az yazı içermesi. Ben alışmak için bununla başladım ve şuan bırakamayacak kadar keyif alıyorum.
Hepsinin İngilizcesi basit,çok kolay okuyabilirsiniz.

İşte bazı öneriler:
Solo leveling
Lore olympus
Sweet home
Castle swimmer
Tower of god

Ayrıca güzel bir başlık olmuş ben de daha bilgili kişilerin önerilerine bakıp okuma listesi hazırlayabilirim.

2 Beğeni

Vallaha hiç çekinmeden her şeyi okuyabilirsiniz. Çünkü mangaların ingilizceleri B1 B2 den öte değil. Okunmaları çok kolay. Başlayınca bağımlılık yapıyor. Anime izlemekten daha keyifli geliyor bana. Tabii anime izlemenin de ayrı bi keyifi var o açılışlarıyla, kapanışlarıyla, müzikleriyle… Yine de tercihim uzun zamandır mangadan yana.

Okuma zevkinizin kalitesi ve baltalanmaması adına, ne okuduğunuzan çok nasıl okuduğunuz önemli. Yeni başlayacak birini yormaya değer mi bilmiyorum ama şu tavsiyelerimi dinleyin bence. Kolayca okumak için android cihazlarda Tachiyomi uygulamasını indirip MangaLife uzantısını kullanabilirsiniz. MangaLife sitesini tarayıcıdan da tercih edebilirsiniz. Sağolsunlar Rıhtım’daki arkadaşlar önermişti. Ayrıca el altında tabletiniz varsa okuma keyfiniz kat kat artıyor. Sırf manga okuyabilmek için android tablet almıştım öğrenci kredimle :’)

E sormuşsunuz o kadar, cevap vermemek olmaz. Tokyo Ravengers Benim tavsiyem olsun.
İyi okumalar umarım siz de benim kadar zevk alırsınız bu eserlerden.

@Essizcorap webtoonlara ben de değinecektim de uzatmak istemedim. Kore yapımı webtoonlar (Çin yapımları için farklı bir adlandırma var mı bilmiyorum) gerçekten çok kaliteli. Skeleton Solider Couldn’t Protect the Dungeon öneririm. :wink: :+1:

6 Beğeni

Aqua-Aria ile başladım ben. Dili çok basit, eğlenceli, sürükleyici slice of life uzay komedisi denilebilir. Karakterler gayet hoş, tatlı.

4 Beğeni

Ben tek bir manga okudum: Gantz. Onu da rahatlıkla öneririm, dili sade ve aksiyonu bol diye tercih etmiştim. Keyifli bir mangaydı.

3 Beğeni