1000Kitap

@agape isminizi çalmışlar.

1 Beğeni

Evet, gördüm ama sorun yok. Zaten 1000kitap için Nisle adını kullanıyorum. :blush:

1 Beğeni

Zorla bana da 1000kitap açtırdınız :rofl::rofl::rofl: @fahrettinlevent
Şu an için bomboş yalnız.

Şu aralar hesabım kapalı duruyor ama açınca ilk işim sizi takip edip kitaplarınızı uzaktan uzağa dikizlemek olacak. :d
Bu arada Nisle’nin bir anlamı var mı yoksa gerçek adınız mı oluyor?
(Cahilliğimi mazur görün lütfen birkaç haftayı geçmedi buradaki varlığım.)

1 Beğeni

Gerçek adı “kötü kalpli cadı”, nisle de onun cadı dilinde söylenişi. :slight_smile:

1 Beğeni

Herkes çok fazla yükleniyor yalnız cadımız forumdaki herkesi lanetleyip ortalıktan kaybolursa hiç şaşırmam. Hayatta olduğumuza sevinelim daha ne istiyoruz - nedense birileri hayatta kalmamayı istiyoruz diyerek ortalığı karıştıracak gibi duruyor ama durun bakalım.
Gerçi sizin adınızın yanında da avcı falan yazıyor önüm,arkam, sağım, solum potansiyel tehlike benim için şu an kazanın içinde oturtulmuş kaynatılıyor bile olabilirim. :d

1 Beğeni

Gerçek adımla bir bağlantısı var. Takip edip dilediğinizce gözleyebilirsiniz. :slightly_smiling_face:

Şahsen ben agapenin sıfatları ve yaptıklarıyla değil, okuduklarıyla ilgilenirim. Giderek daha ilginc bir hal alıyor :face_with_hand_over_mouth: :thinking:

1 Beğeni

@_Ged
Eğer ekleme yapabiliyorsan şu iki kitabı ekleyebilir misin? Her ikisi de sitede var ama benim okuduğum versiyonlar değiller. 2. yazdığım kitap için istek listesine kayıt oluşturmuştum henüz bakan olmamış.

1- The Story of Doctor Dolittle
(100th Anniversary Edition)

• Publisher : SeaWolf Press (January 3, 2020)
  • Language : English
  • Paperback : 104 page

2- Kitabın adı: The Thirty-Nine Steps
Yazar: John Buchan
Kitap Attığım versiyonu Project Gutenberg kütüphanesindendir.
Yayın Evi:Project Gutenberg
Görselin Alınacağı Link Link:

Eksik veya hatalı bilgi varsa düzeltebilirim.
@erce rica ederim^^

Şimdilik sıkıntı yok, çok teşekkürler : )

@_Ged
Selam Zeynep,
Rica etsem küçük kralımızı 1000k ya da ekler misin :smiley:

Tabi ki :))
https://1000kitap.com/kitap/honor-bright--268569 keyifli okumalar.

Teşekkür ederiz… Bu sene çok işimiz düşecek gibi😊

Hiç sorun değil :)) hatta bunun için başlık açmayı bile düşündüm bir ara. Şu ara ( ki uzun zamandır) baya boşluyorlar. Ben Rıhtım’a yardımcı olabilmekten mutluyum :))

1 Beğeni

Yok bence boşlama degilde deli gibi istek var.

Ben bazı isteklerin bir yerde boş olduğunu düşünüyorum. Misal biri 10/ 15 tane ardı ardına istek atmış. Ve isteği editörün eklenmesi. Ki hesap inkaktifti. Birisi kitabın 148 sayfa değil de 150 sayfa olduğunu, düzenlenmesini rica etmiş. Yani böyle ıvır zıvır istekler de olunca asıl kitap eklemek gibi önemli istekler de kurunun yanında yanan yaşlar oluyor. Ve haliyle biraz boşlanıyor ://

@erce biz yapabiliyoruz evet. Ama okur kitabın künyesinde yazmasını talep ediyor ://

1 Beğeni

Sayfayı biz güncelleyebiliyoruz diye biliyorum ama… ?
Yine de insanla uğraşmak zor.

@_Ged
Günaydın. Zahmet olmazsa kitabın adını Honor Bright: A Story of the Days of King Charles olarak günceller misin. Tam ismi bu. Honor Bright diye bir başka kitap daha var.

Edit: Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu başlıkta hep şikayet mi konuşulacak, bir kere de okuma etkinliği konuşalım. :smile:

Martta yani bu ay Aziz Nesin etkinliği var. Başlamışlar bile. Ben 1 gün geciktim. :sweat_smile: