1000Kitap

128 puanı var, benimse 13 :sob:

7 Beğeni

Kullanıcı adını değiştirmiş. :slightly_smiling_face: Takip edenlerin niye ettiğini çözemedim. Hiç kitap okumayan insanla neden takipleşilir? Hiç kitap okumayan kişinin bu platformda ne işi ve amacı olabilir? Hiç kitap okumamasına rağmen okur puanı niye böyle? Uygulama bu kişileri tespit edip niye sistemden çıkarmıyor? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi diye gider bu :smile:

3 Beğeni

Puanı da 129’a çıkmış, benim hâlâ 13 :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Takip etsem mi diye bir an düşünmedim değil :stuck_out_tongue:

Abi ne biçim insan bunlar ya. :smile:

Puan iletilerden geliyor anladığım kadarıyla. Sen hiç ileti yazmıyorsan o da senin problemin…

Sekiz sene önce kayıt olmuşum. 173 inceleme yazmışım. 55 alıntım var ve puanım 234. :joy:

2 Beğeni

1 inceleme, 9 alıntı yapmışım. Bu hızla 10 yıl sonra 100 puana ulaşmış olurum :joy:

2 Beğeni

Bunlardan kısa sürede birden fazla türediyse bot tur muhtemelen. Ya ileride satmak için takipçi kasıyorlardır ya da ileride birileri adına trol kullanım için hazırlanıyordur. Ben burayı kullanmıyorum ( gerçi neredeyse hiçbir sosyal mecrayı kullanmıyorum :slight_smile: ) ama böyle de bir sektör var baya, bilişim sektörünün böyle bir alt çöplüğü oluştu sosyal medyada.

2 Beğeni

Mahvettiler güzelim platformu. Çok severek kullanıyordum hâlbuki.

İncelemelerin okur puanına katkısı çok az. Öyle olmasaydı birçok gereksiz spam inceleme görürdük, o yüzden bir açıdan iyi.

1 Beğeni

https://1000kitap.com/istek/256521

Şimdiden teşekkürler.

Müsait olduğunuzda şunları ekler misiniz rica etsem:

4 Beğeni

Keyifli okumalar. :slight_smile:

4 Beğeni

Bunu ekleyebilme şansımız var mı?

1 Beğeni

İyi okumalar. :slight_smile:

3 Beğeni

600 puanlık hesabım vardı, satayım sana xd

Okur puanını etkileyen parametreler; yapılan paylaşım sayısı, paylaşıma gelen beğeni ve yorum sayısı, takipçi sayısı, profilin aldığı görüntülenme sayısı ve okunan kitap sayısı şeklinde.

Sitenin trafiğine ve etkileşimine olan katkınız ödüllendiriliyor yani.

3 Beğeni

2015 sonrası en çok kitabını okuduğum 20 yazara bakınca durum bu. Okuduğum King kitapları muhtemelen burada kayıtlı olandan fazladır. :slight_smile:

6 Beğeni

Yanlışlıkla okuduğum kitabın başka yayınevindeki baskısını seçtim, sonra düzelttim ama hem yanlışlıkla eklediğim hem düzelttiğim baskılar bir arada duruyor. Diğerini silemiyorum, nasıl silerim?

Oh be buldum tamam sorunu çözdüm :joy:

Okuyorum vs diye tıklayınca turuncu renkte işaretleniyor ya, tekrar üstüne basınca kaldırıyor. Bilmeyen varsa ya da ileride olursa buradan görür :slightly_smiling_face:

Arkadaşlar; Ben Oliver - Döngü - Çınar Yayınları kitabını ekleyebilir misiniz?

4 Beğeni

Kitap nasıl Melih? Beğendin mi? Ne kadar Bilimkurgu?

1 Beğeni

120 sayfa okudum. Hem bilimkurgu hem distopya. 3.Dünya Savaşından sonrasını konu alıyor. Devletler yıkılmış yerine Dünya Devleti kurulmuş. Döngü diye tabir edilen bir hapishanede geçiyor konusu. İdam mahkumları bu yüksek korumalı hapishanede yaşıyorlar ve isterlerse idam edilmemek için erteleme alabiliyorlar; bunun şartı da yeni teknolojiler için denek olmak. Şu an geldiğim sayfalarda işler sarpa sarmak üzere, yani olaylar asıl şimdi başlayacak gibi ama okuduğum yere kadar beğendim.

1 Beğeni