https://1000kitap.com/istek/251507
Bir kere de kendiliğinden eklense şaşıp kalacağım.
İyi okumalar.
Hala iki kez okuma şeysi gelmedi. Bu kadar zor olmamalı ya.
Gençler şu kitaba bir el atabilir miyiz?
Eklendi. İyi okumalar
Tesekkurler…20 karakter.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim /20 karakter
Yüzüncü defa en çok okuyan okurlarda görünmek için mesaj attım bakalım. Resmen bugda kaldım ya nefret ediyorum.
Yüzde 10 şartını sağlıyorum, okuduğu kitaplar da herkese açık konumda. Biri yardımcı olsun kafayı yiyeceğim ya. Muhattap bulamıyorum sitede. Otomatik cevaplar veriliyor.
Niye takıldın ki buna acaba? Ben hiç bakmadım, nasıl bakılıyor bilmiyorum da ama zamanında kütüphanecilik yaptım. O listelerin istatistikleri çok ilginç işliyor. Kütüphaneci arkadaşlar listeleri hâlâ güncelleyebiliyorsa bir güncelleme yapsınlar. Eskiden bu şekildeydi. Kimse güncellemezse istatistiklere de giremiyorsun. Ayrıca yıllık bazda bakılıyor diye de hatırlıyorum. Çok saçma bir sistemi var yani. Sen bu sene okuduklarının yüzde 10’u ile tüm zamanların yüzde 10’u olmalı gibi gibi ilginç durumlar. Bence fazla takılma sistem zaten aşırı iyi işlemiyor. Güncellemelerle bozulup duran şeyler bunlar.
Bunu anlamadım.
Diyelim ki 300 kitap okudun. Siteye de 2020 yılında kayıt oldun. Bu 300 kitabın 50 tanesini bu sene okudun. Bu durumda bu sene 5 inceleme, tüm zamanlara göre de 30 inceleme girmiş olman lazım. Ayrıca alıntı ve puanlama gibi şeylerin bir karışımı da lazım. Eğer bu sene taşıdıysan daha istatistiklere girmemiş olman normal olabilir. Bir de puan olayı var. Profil linkini atsana bana.
Okuma süreleri, okunan sayfa vd dışında oılan istatistikleri önemsediğimden değil ama ne kadar saçma değil mi? Kitaba dair her şey sıfır ama 29 okur puanı var. Okumuyorsun ama okur puanın var.
Puanları önceden alıp sonra okuduklarını silmiş olabilir mi?
Belki öyle olabilir.