Yeni yıla girmemize son 2 hafta kalmışken. Geride bıraktığımız seneyi rakamlarla değerlendirelim. Herkese 2020 senesi için şuan işaretlediği kutunun bir fazlası olan kutuyu işaretlemesini diliyorum.
Tam sayıyı bilmiyorum ama +20 kitap okudum tahminen. Tam bir rezaletti benim için bu sene. 2020 yılında en az 50 kitap hedefim var. İlk hedef kitaplığı eritmek, o olmazsa 50 kitap. Goodreads ile takip edeceğim. Bakalım 2020 sonunda sonuç ne olacak.
1000kitaptan kontrol ettiğime göre 58 tane okumuşum şimdiye kadar. Yılsonuna kadar 60 olur. Bu yıl kendimi baya aştım, son iki yılda okuduklarımı toplasam bu kadar eder herhalde
30 tane filan okumuşumdur. Öğrenciyim de fazla zamanım olmadı. Ama sayfa sayısında kendi sınırlarımı aşıyorum bu sene. İnşallah gelecek yıl her hafta 1 kitap okumak istiyorum. 2019-da kitap okumaya çok geç başladım-tatil olur-olmaz. Ondan önce de bir kaç tane okudum
Genel ortalamayı merak ettim. 20-50 arası çıkacak gibi, çok detaylı anketler 0-10,11-20,21-30 gibi diyorsan eğer anket açarken denedim öyle ama çok kalabalık durdu. Kabaca bir forum ortalaması alırsak kişi başı 60 kitaba yakın çıkıyor. Ortalama olarak fena değil. Seneye artar umarım.