Ahlaksızlık Sanrısıyla Kitap Reklamına Saldırmak

Çok bir şey dememe gerek yok. Görüntüyü şöyle bırakıyorum :slight_smile:

@irbis , Marslı çevirisindeki veli saldırından sonra en çok buna güldüm.

Not: Her mitoloji Yunan Mitolojisi imiş, bunu öğrenmiş olduk :sweat_smile:

Haber linki: Metro duraklarında Yunan işi sapıkça reklamlar - İhvanlar.net Ehli Sünnet Müdafaa Hattı

11 Beğeni

Benzer veli saldırılarını Artemis için de aldım. :joy: Ama Vaiz’i okumadılar henüz. Ona doğrudan koca koca adamlar karşı çıktı.

Haberi de az önce, masama oturunca gördüm. Hayatı biraz sorgulamadım desem yalan olur.

11 Beğeni

Haberin yorumları daha komik.:joy:

1 Beğeni

Kratos - Boy, next station Turkey.

3 Beğeni

Yani, daha sapiens (düşünen) formuna geçememiş canlıların söylediklerine de çok takılmamak lazım. :laughing:

1 Beğeni

Keşke yunanlilar kazansaydı mantığındaki adamların “yunan işi” şeylere karşı çıkması da enterasan.

5 Beğeni

9 Beğeni

Niye dalga geçiyorsunuz adamlarla çok doğru bir tespit yapmışlar. Böyle edepsizlik olmaz. Kel bir yunanı boyayıp koymuşlar savaş tanrısı diye kitabını yazmışlar bizim terbiyesiz yayınevleri de marifermiş gibi böyle sapkınca şeylerin boy boy reklamlarını yapıyor. Geçen yine aynı yayın evinin bastığı cesur yeni dünya diye bir kitabın reklamını görüp merak ettim kitabı. Böyle sapıklık olmaz. Allah inkar ediliyor, zina normal birşeymiş gibi zikrediliyor. Utanmaz insanlar bunları çocuklar okuyacak. İthaki yayınları bizi yozlaştırmak ve dinimizden saptırmak isteyenlerin bir maşasıdır.

Aslında bu yorumu böyle bırakmak vardı ama yine de açıklayayım. yukarıda yazılanlar yazarın gerçek düşüncelerini yansıtmaz, ironi içerir.

7 Beğeni

Beyaz masayı arayıp böyle reklamlar istemediğimizi bildirsek mi?

Ablaya destek çıkalım.

1 Beğeni

Abartılacak bir şey göremedim. Herkes aynı bakış açısına sahip olmayabilir. Kimsenin kimseyi anlamaması asıl problem bence.

2 Beğeni

O değilde, bir de utanmadan ,eziliyoruz, sesimiz çıkmıyor diyorlar ya, pes dedim.

2 Beğeni

haber şakaysa hiç komik değil

En çokda site içindeki cahiliye döneminden kalma yobazların yorumu beni çok güldürdü ya. :joy:

7 Beğeni

O sitenin sakinleri gavur icadı interneti ve bilgisayarları kullanıp, gayrimüslimlere para kazandırıyorlar. Twitter Facebook hesapları açıp Hristiyan tohumlarına destek veriyorlar. Hepsi cehenemlik.

Salam ile sucuk ile…

Birincisi siteye yunan galip gelseydi diyen şerefsizi koyup kitabını öven adamın kitabını paylaş sonra yunana veya yunan mitolojisine küfür et, ikincisi şu gibi manyakça haberleri yap.

abi bu insanlar nasıl bir şeyler anlaşılır gibi değil.

3 Beğeni

Yatırımlık arsa fırsatlarına odaklan, yatırımlık arsa fırsatlarına odaklan…

Çiftlik, tarla, bağ, bahçe…

Alttaki yok.

3 Beğeni

Sabrımızı taşırmak için uğraşıyorlar.

Hadi sabırlarını taşıralım. :smiley: :smiley:

2 Beğeni

Bu tarz haberlere çok takılmamak lazım infial oluşturulmaya çalışılıyor.He de geç.

Kurguyla gerçeği ayırt etmeden Sihirli Annem’i “Perilerden bahsedip, İslam’a aykırı davranılıyor!” diyen alimlerimizin sitesi. :slight_smile: Reklamın neresinde dinimize hakaret var ve bizimle alay ediliyor göremedim. :confused:

1 Beğeni

Yapılanlar şaka ise komik. Gerçekse daha komik.