Lockwood ve Ortakları’nın devam kitapları gelecek mi? Cevap evetse ne zaman gelirler?
hayır devamı gelmeyecek şimdilik
devamı yok, 4 cilt yayınladık sadece
Warbreaker ne zaman basılacak ?çevirisi yapildi mı ?peki ya Arcanum Unbounded cevap verirseniz sevinirim yukarıdaki cevaplarda tam bir cevap bulamadim. Elantris yeni baskısını yapar mı .
şimdilik demeniz bir umut oluşturdu içimde neticede arkadaş yayınları Jonathan stroud’un kitaplarını yayınlama konusunda istikrarlı olmuştur hep bence
Akılçelen Bey sizce de biraz hızlı gitmiyor musunuz, Alcatraz Serisi’ne bir yeni kitap daha eklenmiş falan…
Çok da güzel çok da hoş oldu
Ahahaha valla seriye başlayasım var, yayınevi de harika bir hızla ilerliyor, biraz biriksin öyle başlayacağım sanırım.
Kendisi daha çok Akılçelen Hanım
Beşinci kitapla birlikte şu ana kadar Alcatraz serisinde yer alan tüm kitaplar çevrilmiş oldu. Aslında 5. Kitapla seri bitecekti ancak Sanderson fikir değiştirip 6. Kitapla serinin bitmesine karar verdi.
Son kitabın adı: Bastille vs. the Evil Librarians: The Worldspire olacak. Bastille’in bakış açısıyla olayları izleyeceğiz.
O zaman kendisinden çok özür diliyorum, utandım…
Şurada biz bizeyiz, neden utanıyorsun Utanmak bu samimi ortama ait bir duygu mu? Bence değil Öte yandan, katılıyorum. Hızlarına yetişene aşk olsun
CNR Kitap Fuarı’nda sordum ama net bir yanıt alamadım. Sosyal medyadan bir kez daha sorun denildi. Sosyal medyadansa burası daha sağlıklı.
-
sorum: Death Note Türkiye’de en çok popüler olan manga ve anime serisi ve hakları sizde. Onun yazar ve çizerinden çıkan ve Japonya’da bir hayli sevilen "Bakuman"ın mangalarını yayımlamayı düşünüyor musunuz?
-
sorum: Death Note’a kutu yapmışsınız ve hoşuma gitti. Fakat kutuyu ayrıca satmayıp yılların Death Note okurlarını kutusuz bırakmanız ne kadar doğru? Ayrıca satamaz mısınız?
Alcatraz konusunda hiçbir sıkıntı olmasa da Warbreaker konusunda endişeliyim açıkçası, kitap çıkalı on yıl olmak üzere. Üstelik Oathbringer için de önemli olduğu söyleniyor, umarım yakında çıkar.
Ve sanırım net bir cevap alamadık. Çeviride mi? Bu sene çıkacak mı?
Acaba onuncu yıl özel baskısı mı bekleniyor, zten seneye çıkacak büyük ihtimal… Umarım o kadar beklemeyiz.
Warbreaker, Oathbringer, Mistborn 6: Bands of Mouring, , Arcanum Unbounded, White Sand Vol.2 şu an kozmer evreninde kalanlar bunlar. Durumları nedir? Çeviride, şu kadarı tamamlandı, seneye çıkacak…
Elantris’in 10.yıl baskısında Hoid’in olduğu yeni bir bölüm yer alıyor. Yeni baskıda bu bölüm eklenecek mi?
Sevgili Akılçelen Hanım sizde Sanderson’ın kendi sitesinde yer alan durum çubuğu mu ekleseniz ilk mesaja
- Mistborn 7: Lost Metal (bu senin sonunda yazılacağını söyledi Sanderson)
Ben Elantrisin yeni baskısını yapacağından bile şüpheliyim.
Öyle deme ben çok umutluyum. Belki sınırlı sayıda Hardcover basarlar belli mi olur.
Keşke birde orjinal ve ciltli olarak basalar