Aynen öyle. paylasmış olduğum kapak yabancı ülkelerde farklı eserler üzerinde çok kullanılıyor .
Tamamdır teşekkür ederimm
Sayın Akılçelen Kitaplar, One-Punch Man’in akibeti ne oldu acaba
26 Temmuz’dan sevgilerle Akılçelen Oathbringer’ın çıkış tarihi ile ilgili ne söyleyebilirsiniz ? Önceki sorulara bakarken 30 Martta bugünler çıkacak demiştiniz herhangi bir tarih verebilir misiniz şimdiden teşkkürler.
Meltem Hanım,
Mass Effect haricinde Dragon Age kitaplarını da basmayı düşünüyor musunuz?
Birkaç senedir gördüğüm bir şeyi söylemek istiyorum. Ankara’da ki kitap fuarlarına katılmıyorsunuz. Üstelik Ankara merkezli bir yayınevi ve kitabevisiniz. İleride bu durumun değişme ihtimali var mı?
İçerisinde bağlantılı yerler olsa da okuduğunuzda kafanızı karıştıracak bir şey olmayacaktır.
Şimdilik yayın programımızda yok
Açıkçası istediğimiz standartta yer bulamıyoruz. Küçük ve köşede bir alanda yer almak istemiyoruz, belki bilirsiniz Akılçelen haricinde 7 farklı yayın markamız ve 2000 kitabımız var. Bu yüzden şartlarda anlaşamıyoruz diyelim Fakat bu sene kendi şehrimizde de yer almak için uğraşacağız
Mass Effect Andromeda evreninde geçen şu 3 kitapla ilgili bir çalışmanız var mı acaba?
Mass Effect: Nexus Uprising (March 21, 2017)
Mass Effect: Initiation (November 28, 2017)
Mass Effect: Annihilation (October 9, 2018)
Merhaba, süre biraz uzadı. Yaz döneminde bekliyorduk ama bitmedi malesef. Sizleri tekrar yanıltmamak için süre vermeyip bu yıl içerisinde çıkacak diyebilirim
Merhaba, hayır bu kitaplarla ilgili şimdilik bir çalışmamız yok.
evet, kitap henüz çıkmadı ama uzun süre sonra olsa da brandon sanderson - skyward’ı akılçelen etiketiyle görebilecek miyiz? iyi çalışmalar!
Beyaz Kum 2 ne zaman gelir acaba? Daha önce de sormuştum ama gözden kaçmış galiba.
Olsa ne güzel olurdu
Benim sorum ise şu olacak. Kralların Yolu’nun yeni basımında çeviriyi gözden geçirmeyi düşünüyor musunuz? Çok açık bir şekilde göze çarpan, Türkçeyle alakası olmayan bazı kullanımları da değiştirerek kitaba hak ettiği değeri vermiş olursunuz diye düşünüyorum naçizane.
Ben daha önce yukarda sormuştum ve cevap olarak şu an programlarında olmadığını söylemişlerdi.
Merhaba, Fırtınaışığı Arşivine bağlı Edgedancer da çevrilecek mi acaba?
Merhabalar, acaba Lejyon serisinin (Brandon Sanderson) devamı gelecek mi?
Yazar olarak Brandon sanderson unda bulunduğu unfettered serisini basicak misiniz?