Merhabalar,
Fırtınaışığı serisi kitaplarını henüz bitirmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki ikinci kitap olan parlayan sözler de basım tam bir felaket… Kitabı okurken sayfalar devamlı kitabın sırtından ayrıldı durdu… Ben her kitapsever gibi; kitaplarımı bitirdiğimde iyi bir vaziyette olmaları için dikkatle okuyan bir kişi olarak, kitabın bu hale gelmesine bir hayli üzüldüm. Eğer dilerseniz sizlere bir fotoğrafla da bunu iletebilirim… Oathbringer’da ve diğer kitaplarınızda da aynı problemin oluşmaması için gereken önlemlerin alınması dileğiyle…
(Oathbringer nerede kaldı Sayın Akılçelen? )
Selamlar
Amerika ve avrupada büyük ilgi görmüş yetişkin tarzı fantastik bir yapım olan John Gwynne imzalı The Faithful and the Fallen serisi hakkında kitabevinin herhangi bir araştırması veya varmış olduğu bir karar varmı?
Teşekkürler
Merhaba, zaman soruları hakkında cevap vermek gerçekten zor. Süreç muhtemelen bildiğinizden de daha ayrıntılı oluyor Beyaz Kum için şuan çalışmamız yok. Brandon Sanderson’un çoğu kitabı için çalışmamız oluyor Beyaz Kum’da gelecektir fakat ne zaman bilemiyorum.
Merhaba, hayır bahsettiğiniz seri hakkında bir araştırma veya karar yok. Öneri olarak değerlendirmeye alacağız
Merhaba, bu konuda özenli çalışmalar sergilesek de matbaa kaynaklı sorunlar oluşabiliyor. Bin kitaptan birinde sorun çıkabiliyor ve bu ne yazık ki size denk gelmiş. ytp@arkadas.com.tr adresine fotoğraflarını göndermenizi rica ediyorum.
Şimdilik yazarın başka kitapları gündemimizde. İlerleyen süreçlerde neden olmasın
Merhaba, bildiğim kadarıyla bir kitabı daha var. Tarih olarak belli değil ama devamı gelecektir.
Önceliğimiz Oathbringer. Sonrasında belli olacaktır. Bağlantılı kitapları elimizden geldiğince sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz
Merhaba, görüşleriniz için teşekkür ederiz. Elbette yeni baskılarda çalışma yapılıyor. Eğer gözünüze çarpan hatalar varsa bizimle paylaşmanızı isteriz ki hatalarımızı düzeltelim. Mail adresi verebilirim böyle bir paylaşım yapmak isterseniz.
Arkadaş yayın grubunda ne olup bittiğini farz ederek soruyorum. Yeri geldiğinde Kurukafa yayınlarının manga cilt duyurularını instagram hesabınızdan yaptığınızdan.
Gantz 6.cildin halen çevrilememesinin özel bir nedeni var mı? 12 hafta önce çeviri aşamasında olduğu söylenmiş. Kıyamet Meleği 7.cilt duyurusunda. Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere. Ciltler paralel çıkıyordu. Şuan Kıyamet Meleği 9.cilt duyurusu yapılmış durumda. Eğer Rosario Vampire gibi yarım bırakılacaksa, bilmemizin hakkımız olacağı düşüncesindeyim.
Mürekkep Yürek kitabının devam kitapları da var diye biliyorum onları da basacak mısınız?
Lockwood ve ortaklarının devamı gelecek mi ?
Brandon Sanderson kitapları artık ciltli olarak gelse keşke. Kitaplar durduğu yerde kendi kendine parçalanıyor, kralların yolu maf oldu içim gidiyor gördükçe.
Merhaba daha önce Fullmetal Alchemist ve Death Note gibi iki klasik sayılabilecek mangayı basmıştınız. Peki güncel seriler dışında popüler olan kült eserleri de basma gibi bir düşünceniz var mı? Benim türkçeye kazandırılmasını istediğim iki eser Kaze tani no Nausicaa ve Akira. Ve daha niceleri… Yada yeni çok beğeneceksiniz dediğiniz klasik seri var mı?
Aynen okudum bıraktım kırışıyor yahu parlayan sözler ve kralların yolu.
sis soylu neyse de kralların yolu ve parlayan sözler gibi çok kalın kitaplar ince kapaklar ile cidden dayanmıyorlar o ağırlığa
Sissoylu serisini geçen gün internetten almış biri olarak üzüldüm şuan. İnşallah öyle bir şey gelmez başıma.
Pardon pardin!!! ben yanlış yazmışım son 50 sayifa değil Sadece birkaç sayfası birazcık yiprandi ama bunu son 50 sayfa da hissedebiliyorsunuz ( nasıl desem sayfalar azıcık eğri duruyor). Bu yüzden ben son 50 sayfa diye hatırladım bir an. .
Merhaba,seriyi yarım bırakmak niyetinde değiliz elbette devamı gelecek. Mangaların yurtdışında yeni sayılarının çıkması, bizimle paylaşmaları, sözleşme süreçleri, çeviri aşaması gibi uzun vadede ilerleyen bir yayımlama süreci oluyor. Bu süreç bazı kitaplarda hızlı bazılarında daha yavaş ilerliyor. Tabi bu süreçte satış hızı da yer alıyor.
Kitaplar pahalı. Yeni baskılarda fiyatı daha da artacak. Ciltli gelse ek bir maliyet daha olacak. Okularımız şuanda bile kitap fiyatından yakınırken bahsettiğiniz gibi olursa kimse almaz