Akılçelen Kitaplar ve Kurukafa Yayınları

Secret Project kitaplarının hakları İthaki’de. Ama onlar hakkında da bir gelişme yok.

The will of the many baskıya giriyor gibi mi? :slight_smile:

Merhaba,
Evet haziran ayında baskıya girecek :blush:

6 Beğeni

Bu ay geliyor mu the will of the many :eyes:

2 Beğeni

Önümüzdeki hafta baskıya giriyor :blush:

6 Beğeni

‘Çoğunluğun İradesi’, Kitapyurdu’nda yüzde 50 indirim için oylamada. Abanın rıhtım tayfası oylara😅

5 Beğeni

Kahretsin sipariş verdim sonra anket açtılar.:smiling_face_with_tear:
478 e 334 geçemeyiz gibi

Zaten 159 TL olan kitap oylamada önde gidiyor, ne hikmetse yazarın ismini dahi ilk kez görüyorum. Bana pek adil gelmedi, The Will of the Many’yi %50’ye sokarlarsa (sözde) zarar edecekler tabii.

1 Beğeni

Zaten millet şaka gibi oylama yapmış, kazanması neredeyse imkansız; siparişinize üzülmezsiniz en azından :slight_smile:

1 Beğeni

Aynen, teselli oldu bu durum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Merhaba @AkilcelenKitaplar . Fırtınaışığı Arşivi 5. kitap için basım programınız hala bu şekilde midir? Eylül - Ekim gibi gelir mi yoksa biraz daha geç bir tarih mi olur?

4 Beğeni

An Echo of Things to Come’ın son durumunu da paylaşır mısınız? @AkilcelenKitaplar

Merhaba,

Çevirisi planlanan süreden 1 ay daha uzun sürede tamamlandı.Bundan dolayı kasım ayına sarkma ihtimali yüksek.

4 Beğeni

Merhaba,
Çevirisine daha başlanmadı önümüzdeki ay başlanıcak.

3 Beğeni

Merhaba, son postunuzda Kanun Alaşımı kitabının yeni baskısında kapak değişimine gittiğinizi yazmışsınız. Bu değişim bütün seride de görülecek mi ileriki baskılarda? Yoksa sadece Kanun Alaşımı’na mı özel?

4 Beğeni

Merhaba,
Brandon Sanderson seriyi sissoylu serisinden çıkarıp Wax & Wayne olarak yeniden adlandırdı.
Kitaplara yeni kısa eklemeler yaptı.
Sissoylu ve Wax & Wayne serisinin kapakları yeni baskılarda değişecek.
Ek olarak kitaplar tekrar redaksiyona gitti içerisinde bulunan hatalar düzeltildi.

16 Beğeni

Fırtına Işığı 5 için yayın tarihi belli oldu mu?

2 Beğeni

Merhaba,

Daha belli olmadı maalesef, editöryal süreç bittiğinde duyuracağız :pensive_face:

10 Beğeni

Merhaba, hala bir gelişme yok mu? Kasım oldu hala duyuru yok, ki bundan baskıya dahi gitmediğini çıkartıyorum. Birçok insan neredeyse bir yıldır sizi bekliyor.

3 Beğeni

Yıllar önce Akılçelen’den çıkan Sanderson kitaplarımı zırt pırt kapak ve punto değiştirilmesi yüzünden satmıştım. Yeniden toplama hevesim her zaman oldu ama Akılçelen de her zaman uyanık esnaf gibi hareket etti ve hevesimi kursağımda bıraktı. Görünen o ki bu kez de çevirileri bayağı geciktiriyorlar. Neyse elbet bir gün yayınevi değişecektir, böyle devam etsinler bakalım.

3 Beğeni