Akılçelen Kitaplar ve Kurukafa Yayınları

Normalde nisan ayı için Kaybedilenin Gölgesi’ni okuma listeme almıştım (çıkacağını farz ederek) ve Will of The Many’i ise en erken olası Mayıs ayına… Şu aralar James Islıngton kitaplarının durumu meçhul gözüküyor; lakin çıktıkları gibi okuma etkinliği yapmak güzel olacaktır, yapılırsa katılım göstermeyi düşünüyorum (özellikle Hierarchy serisinin ilk kitabı için heyecanlıyım🤗)

1 Beğeni

Kitaplar hakkında bir gelişme var mı? Rica etsem bir bilgilendirme geçer misiniz?

Merhaba,
Kaybedilenin Gölgesi az önce matbaaya gitti, 1.5, 2 hafta içerisinde satışa sunulur.

10 Beğeni

Cevap için çok teşekkürler, merakla beklemedeyim😊

2 Beğeni

Peki 'Will of The Many’de son durum nedir?

3 Beğeni

Bu yıl mangada toparlarsınız sanıyordum ama eski hızınızdan eser yok. Bazı serileri yılda 2 veya 4 cilt bile basabileceğinizden şüphelenmeye başladım.

2 Beğeni

İşte bu güzel haber. Peki devam kitapları da bu yıl bitmeden basılır mı? Başladı mı çevirileri?

3 Beğeni

Şu kitap özelinde hardcover baskısı olsa tadından yenmez; ayrıca yazarın kitaplarını okumak için de heyecanlıyım, bakalım artık ne zamana nasip olacak.

3 Beğeni

Bilgi için teşekkürler, benim de beklediğim bir seri.

3 Beğeni

Merhaba,

Son okuması bitmek üzere, önümüzdeki ay sonuna doğru baskıya girecek.

5 Beğeni

Merhaba,
Serilerin yeni ciltlerinin daha hızlı çıkması için çalışıyoruz.

4 Beğeni

Çok teşekkürler, sabırla beklemedeyiz.
İyi çalışmalar dilerim.:herb:

2 Beğeni

Gözünüzden kaçmaması için buraya da bırakayım, yeni kapak hakkında ufak bir anketimiz olmuştu.

4 Beğeni

Merhaba,
İsteğinizi ilgili arkadaşlara iletiyorum.

9 Beğeni

Merhabalar. Brandon Sanderson’ın Fırtınaışığı Arşivi serisinin son kitabının Türkçe baskısı ne zaman satışa sunulacak acaba?

Eylül ekim gibi düşünülüyormuş.

1 Beğeni

Merhaba,
Çeviri süreci devam ediyor. Çevirisi bitince redaksiyon, sayfa düzeni gibi işlemleri en hızlı şekilde yapıp baskıya göndereceğiz.
Eylül veya ekim ayında baskıya hazır olacağını öngörüyoruz.

12 Beğeni