Yayın politikanızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Sadece tek tip karton kapak basım yerine karton kapak ve ciltli basım olmak üzere iki farklı şekilde çıkarmayı düşünür müsünüz? Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi ciltli olanların ayrı bir kitlesi var. Mesela tek kitap ciltli ve iki kitap karton kapak olabilir. Özellikle tek kitap ciltli mükemmel olur.
Sissoylu ve Fırtınaışığı Arşivi için ciltli, orjinal kapak olsa keşke.
Patpat poşete koyup yollamamışlar diye hayıflandı adam .
Çektiğim fotoğrafı burda görmeyi beklemiyordum ahaha ama haklısınız basmayı düşünseler hoş olurdu ancak şu noktada yurtdışı fiyatıyla yarışır hatta geçerdi büyük ihtimalle.
Kitaplar İthaki’de olsa ciltli seçeneğini görebilirdik muhtemelen. Aslında bu kitapların Akılçelen’deki ilk baskıları da bayağı iyiydi. Boyutları bahane edilerek iki kez daha değişime gittiler. Okuyucuyu mağdur ettikleri için ben Akılçelen’den Sanderson almayı bıraktım. Çıkan her kitabı ilk günden sipariş ederken elimdeki kitapları da sattım. Dex de kötü politika uygulayınca kitaplığımda Sanderson’a dair kitap kalmadı ta ki İthaki işe el atana kadar. Bu sene yeniden Sandoş’uma kavuştum. Umarım teker teker yayım haklarını alır İthaki.
Doğru ama tek bir problem var o da İthakinin basma sıklığı… bu hızda giderlerse gerçekten brandonun yazdığından daha yavaş basıyor olacaklar.
Merhaba,
İsteğinizi ilgili arkadaşlara ileteceğim dikkate alacaklardır.
Hocam merhaba, Kaybedilen’in Gölgesi ve Will of the Many ne zaman çıkacak? Merakla bekliyoruz kitapları.
Bir de şu kitabı radarınıza almayı düşünür müsünüz?
Merhaba,
Kaybedilenin Gölgesi(Shadow Of What Was Lost) bu ay sonuna doğru baskıya girecek. Will of the Many çeviri kontrolünde şu anda.
Biraz abartmış olmak istemiyorum; peki diğer baskıların da ciltli olma imkanı var mı? Oatbringer, Sınırsız Arcanum gibi.
Merhaba,
Kesin bir bilgi veremiyorum maalesef, bir gelişme olursa duyurusu yapılacaktır.