Akılçelen Kitaplar ve Kurukafa Yayınları

Merhaba,
Cosmere kitaplarının hepsinde çoğunlukla çevirmen olarak, veya çeviriden sonra devamlılık kontrolü olarak Can Bey çalıştı. Ulaşmanız için bilgi paylaşamıyorum maalesef, bir sorunuz varsa cevaplayabiliriz.

Hm evet tahmin ettiğim gibi çoğu kitapta adı geçiyordu. Daha çok çevirilerle ilgili sorularım vardı ama asıl olarak genel Cosmere terim sözlüğü gibi bir şey var mı, varsa paylaşabilir mi diye soracaktım. Eğer mümkünse ona iletebilirseniz sevinirim.

Bu konu ile ilgili istek aldık Fırtınaışığı Arşivi’nin Yeni kitabı ile birlikte hazırlanacak :blush:

8 Beğeni

Demek istediğim İngilizceden Türkçeye ama. Yabancı kaynaklar yada orijinal eserlere bakarken Can Beyin yaptığı çevirileri kullanmak için.

Merhaba Fırtınaışığı Arşivi’nin yeni kitabının çıkış tarihi ile ilgili güncel bilgi alabilir miyiz? Teşekkürler.

2 Beğeni

Merhaba,
Kitap hala çeviri sürecinde. Çeviri de bir gecikme olmaz ise tahminen sonbahar başında çıkacak.

5 Beğeni

Merhaba,

E-kitap ve Sesli kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz? İleride bu formatlara da yatırım yapmayı planlıyor musunuz? Mesela Fırtınaışığı serisini dinlemek harika bir deneyim olabilirdi.

2 Beğeni

Merhaba,
Şu anda bu konuda bir çalışma yok ama ilgili kişilere isteğinizi ileteceğim :blush:

3 Beğeni

Merhaba.
Moriarty harika bir iş, uzun zamandır bekliyordum, ellerinize sağlık. Acaba diğer sayıları nasıl bir zaman aralığıyla basılacak?

2 Beğeni

Merhaba,
3 aylık bir arayla basılacak yeni ciltler :blush:

3 Beğeni

Aman sağlıklı gelsinler de, 3 ay olsun. :slight_smile: Teşekkürler, elinize sağlık.

2 Beğeni

Merhaba,

Kaybedilenin Gölgesi ve The Will of The Many için bir gelişme var mı acaba?

3 Beğeni

Vinland Destanı’nın yayın periyodunu hızlandırma şansınız yok mu? Senede 2 kitap çok yavaş. 4 olmalı en az. Hadi olmadı 3 olsun. Bu kadar güzel bir seriyi bu kadar yavaş basmanıza şaşırıyorum.

1 Beğeni

Merhaba,
Vinland Saga’nın 6. cildinde gecikme oldu maalesef, normalde bu seri de senede 4 olarak planlandı, sıradaki 2 baskıda 2 cildide çıkarmayı planlıyoruz.
Mart ayında 8. cilt çıkarsa senede 4’ü yakalamış olacağız.

3 Beğeni

Merhaba,
Kaybedilenin Gölgesi’nde hata bulundu. Özel isim olarak nitelendirilebilecek grupların baş harfleri küçük kaldığı fark edildi. Hataların hepsi düzeltiliyor şu anda. Normalde şubat ayının başında baskıya girecekti. Bu ay sonunda veya mart ayının başında baskıya girecek.

The Will of The Many’nin düzeltileri işleniyor son okumaya hazırlanıyor.

9 Beğeni

Merhaba,

Kaybedilenin Gölgesi ve The Will of The Many eserlerini ciltli olarak düşünüyor musunuz veyahut ciltli olarak da çıkaracak mısınız merak ettim ve kitapların son durumu hakkında bilgi geçebilir misiniz?

1 Beğeni

Merhaba,
İlk baskıda ciltli edisyon olmayacak, Kaybedilenin Gölgesinin hataları düzeltildi baskıya hazırlanıyor, Will of the Many’nin son düzelti kontrolü yapılıyor şu anda.

3 Beğeni

Merhaba,

Konuyla ilgili bir gelişme var mı acaba?

1 Beğeni