Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Bu siparişim ile ilgili biraz içimi dökmek istiyorum. Ne kadar saçma sapan yürütüyorlar süreci çıldırmamak elde değil. Siperiş sırasında yazdı. 16 sında temin edilecek ürünler var o zaman size yollayacağız diye. Dedim tamam. Dün fark ettim ki Puslu Kıtalar Atlası çizgiromanı tükenmiş. Aradım müşteri temsilcisi dedi ki sadece Tiamat ciltli versiyonu temin edilmemii. O da gelsin paketlenecek. Her şey tamam. Muhtemelen ciltli baskı yetişmedi Puslu Kıtalar’ı da ayırmışlar belli ki derken bugün 6 tane ürün paketlendi. Tiamat ve puslu kıtalar temin bekliyor. Bre geri zekalılar madem siparişi bölerek yollayacaktınız beni neden en başında 16 sına kadar beklettin. O zaman bana sattığın ürün şimdi stokta yok gözüküyor. Şimdi yine aradım müşteri hizmetlerini papağan gibi yayınevinden istedik ama gelmezse paranızı iade ederiz. Para iadesi istemiyorum ki ben bana sattığınız ürünü istiyorum.

Tiamat’ın ciltlisi de ayrı komedi. Siz demediniz mi 16’sında çıkaracağız bu kitabı diye. İdefix’e ulaşmamış henüz ciltli. Kitabı temin edilen var mı acaba?

Puslu Kıtalar Atlası her yerde tükenmeye başladı. Satan yerler de min 200 ₺ ye satıyor. Özetle PAA hayal oldu herhalde ama bakalım.