Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Ben de sizler gibi Kabalcı indiminden yararlanmak amacıyla Kitapyurdu’ndan sipariş vermiştim. 24 saatte kargoda yazmasına rağmen bugün 3.güne girdik hala bir hareket yok. Konu ile ilgili mail attığımda ise “gönderiminizin yapılması planlanmaktadır” yazmışlardı dün. Benim sabrım sizlerde olduğu gibi olmadığı için artık iptal etmek istediğime dair mail attım. İptal edebilirlerse içeride puanlarım olmasına rağmen üyeliğimi de iptal edeceğim. En son verdiğim siparişimde gelen kitabın birisi içler acısı haldeydi. Bir daha sipariş vermem dedikten sonra tekrar sipariş vermekse benim hatam oldu. :woman_facepalming:

Güncelleme: Siparişi iptal edebildiler çok şükür.

3 Beğeni

Teşekkür ederim Kitapbulut…Kitapyurdun’da stoğa girdi ama sırf Kitapbulut üzerinden çoktan sipariş verdiğim için tamamlamalarını bekledim ama sonuç bu mesaj.Kaç gündür bekliyorum,bilseydim KY üzerinden alırdım.2 tane alan varsa birisine talip olabilirim. :hanci:

@canavar 3 gün oldu benim siparişimde de hareketlilik yok,iptal edip etmemek arasındayım…

Benim için ilk önce hizmet anlayışı geliyor hocam. Kitaplardan vazgeçmiş olduğum için ne kadar üzülsem de verilen söz ya da vaad tutulamıyorsa, elle tutulur bir açıklama yapılamıyorsa hemen gözümden düşüyor. Amazon’dan devam ederiz biz de yapacak bir şey yok, kendi kayıpları.

Benim aldığım kitap da iptal edildi. Kargo sınırını geçmek için başka kitaplar da almıştım başka sitelerden daha uygun olmamasına rağmen. Olmayan kitapları keşke stokta varmış gibi göstermeseler.

Arkadaşlar benim fark ettiğim bir olay var KY teslim noktası siparişlerde çok hızlı hele hele teslim noktası ödemeli ise daha da iyiler ancak bunun haricinde acayip bir savsaklama var.Ben teslim noktası kapıda ödeme kullanmaya başladığımdan beri sorun yaşamadım. KY’yi kullanmak isteyenler için bilginiz olsun istedim

1 Beğeni

Evet, böyle bir durumun var olduğunu ben de söyleyebilirim.

KY teslim noktası siparişi verdim ve siparişim 24 saat sonra teslim noktasına ulaştı.

Emin değilim ancak teslim noktası siparişlerinde farklı bir kargo şirketiyle çalışıyor olabilirler.

1 Beğeni

Selam millet.
İlk Nokta’dan verdiğim siparişte kitaplardan birinin tedarik süresi on beş gün görünüyor. Birincisi bu normal bir durum mu, benim bildiğim en fazla beş gün falan olurdu tedarik süresi.
İkincisi Kidega’daki gibi bir iptal düğmesi de yok, sadece o kitabın siparişini iptal ettirme gibi bir olanağımız var mı?
Ya da hiçbir şeye dokunmadan beklemeli miyim?
Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. :slight_smile:

Alfa - Everest için de genelde bazı siteler 9-10 gün süre veriyorlar. Tedarik için 15 gün dedikleri hangi kitap.

İptal için mail atabilirsiniz. Sadece o kitabı iptal ederler diye düşünüyorum. Daha önce iptal etmiştim ben bu şekilde.

Nasılsa acelem yok beklerim dedim, daha önce hiç sorun yaşamadım dedim, önce verdiğim siparişteki kitaplar temin edilmesine rağmen 5 gün kargolanmayı bekledi, şimdi de ışınlanmayı bulup bunu sır gibi saklayan PTT sayesinde kavuşmamız yalan oldu.

Amazon’dan bir kez hizmet alınca diğer yerlerin yaşattıkları anlamsız geliyor. Bundan sonra 3 kuruş fazla öder, sıkıntısız stressiz alışveriş yaparım.

Bu arada KY teslimat noktası ile ilgili daha önce sorun yaşadım. 24 saatte kargoda gözüken ve acil ulaşmam gereken kitap 4 gün ve saat 16:00’dan sonra teslimat noktasına geldi. Orada da işlerin rast gitmesi tamamen şans, oturmuş bir düzen, standart yok.

1 Beğeni

Şu kitap.

@Okuryorum teşekkürler, bir süre bekleyeyim diyorum ama olmadı dediğiniz gibi e posta yoluyla kitabı iptal ederim. Tedarik süresi fazla uzun gerçekten, tüm kargo bu kitap için bekleyecek.

1 Beğeni

Bu kitabı idefixden bedava kargo kodu ile ya da amazondan kargosu dahil daha ucuza alabilirsiniz. Stoklarında da var. Arayıp iptal ettirin bence.

1 Beğeni

ilknokta tüm Doğan Kitap kitapları için 15 gün demiş, Bazı yayınevlerinin kitaplarını geç temin ediyorlar herhalde.

Kendilerine e postayla mı yoksa telefonla mı ulaşmak daha kolay, bir bilginiz var mı?

Mail atmayın direkt sitede yazan telefon numarası üzerinden ulaşın.

1 Beğeni

Bu kitabı İdefix’ten kod kullanarak 24 TLye almıştım birkaç hafta önce. Şu anda bile 38 TL olarak satışta.

1 Beğeni

Idefix te hangi kodlar var şu an? IDE15M gibi herkes için geçerli kodlar var mı?

İlk Nokta’yı telefonla arayıp o kitabın siparişini iptal ettirdim, sonra da amazondan tekrar siparişini verdim. Çok teşekkürler arkadaşlar.

PICODI20IDE var 150 TL ve üstü için. Sizin yazdığınız geçerli değil bildiğim kadarıyla.

1 Beğeni

1 hafta oldu ama bkm hala siparişi hazırlıyor. :frowning:

1 Beğeni