Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Teşekkürler bakıyorum hemen.

1 Beğeni

Bugün DR’den mail geldi. Siparişteki bir kitabı bulamayıp iptal etmişler. Diğerleri halen hazırlanıyor modda. Sıradan tek tek hazırlıyorlar galiba. Birine bakıyorlar 10gün, bulamayınca iptal edip ikinciye bakıyorlar… En az bir kitabın daha iptalini bekliyorum. DR ve İdefix’ten alışveriş yapmayacağım demiştim daha önce. İyi oldu bu bana
Dün akşam verdiğim Amazon siparişim ise bugün kargoya verildi.

3 Beğeni

Sipariş detaylarına girdiğinizde ‘iptal talebi oluştur’ butonu çıkıyor bende bugün siparişimi iptal ettim.

1 Beğeni

Daha önce buradan yaptım, biliyorum bu yöntemi ama hata alıyorum iptal edemiyorum. Farklı tarayıcıdan da denedim ve yine hata aldım. Alper Beyin bahsettiği yöntem ile iptal edilmesini istedim bekliyorum, teşekkürler:)

1 Beğeni

Konuda bir çok bkm ve idefix şikayeti olmasına rağmen çoğu zaman kendi şikayet edenler bile sizin içine düştüğünüz bu döngüye aldanıp düşüyor, geçmiş olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Son siparişimin neredeyse her aşamasında sorun yaşadığım için ‘BKM mi bir daha asla!’ demiştim. Tabi ben her büyük konuştuğumda hemen harekete geçen sinir bozucu periler bunu duymuş olmalı, bugün yeğenim elinde test kitabı listesiyle geldi. Gerçekten her yere baktım bir tek BKM de var kitaplar. :grin:

Çekilecek çilem varmış dedim verdim siparişi. Şimdiden yerimi alayım burada, ızdırap olacak çünkü. :grinning:

4 Beğeni

Bkm Kitap iptal edilen siparişimin iadesi için daha önce 4 defa iade yapılan kartıma bu sefer sorun var diye iade yapmadı. İban’ı maille attım yine tık yok. Dolandırıldık galiba. Şikayetvar da 10600 şikayet var Bkkm Kitap hakkında, herkese aynı şeyi yapmışlar.

Bana şöyle bir e-posta geldi ve peşinde iyzico e-postası geldi.
image

Bkmkitap sorduğum soruyu yanıtlamış,

Yeni otomasyon sistemine entegrasyon sürecinde olduğumuz için siparişlerinizin sevkiyatında geçici bir yavaşlama yaşıyoruz. Bu durumdan kaynaklı hatlarımızda ve yazılı kanallarımızda yoğunluk mevcuttur.
Satın almış olduğunuz ürünler stoklarımızda mevcut ise en geç üç iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır. Mevcut değil ise tedarik edilmekte ve akabinde tarafınıza gönderilmektedir. Tedarik süreci ürüne ve yayın evine göre değişiklik göstermektedir. Site üzerinde herhangi bir stok bilgisi yer almamaktadır.

Dün siparişi iptal ettim ben de, bugün iade geldi kartıma. Her açıdan sıkıntı çıkabiliyor BKM’de ama dolandırma durumu da olmaz diye düşünüyorum. :thinking:

1 Beğeni

İlknoktadan kitap aldım, 25 saat içinde geldi kitaplarım. Komşu mu çaldı acaba zilli diye düşünürken kargocu ile karşılaştım. Sıkılmaya fırsatım olmadı. :unamused:

1 Beğeni

BKM hakkındaki bir sürü şikayete rağmen oradan alışveriş yapmış bulundum. Neyse ki kitap almadım, ıvır zıvır şeyler (kalem, dosya, defter vs.) beğenip attım sepete. Aslında alışverişi yapma sebebim çok hoşuma giden bir kalemliğin sadece BKM’de mevcut gözükmesiydi. Alırken işkillenmedim değil. Niye sadece burada kalmış acaba diye bir düşündüm. Neyse sonuç olarak alışverişi tamamladım dün. Bugün ise stokta olmadığı bilgisi geldi. Aldığım şeylerin %90’ı zaten stokta yokmuş. :smiley: E kardeşim madem stokta yok neden tükendi olarak güncellemiyorsunuz? Şimdi para iadesi bekleyeceğim boş yere. Neyse ki stoklarını güncellemişler benden sonra. Alacak olan varsa iptalle uğraşıp para iadesi beklemez en azından.

2 Beğeni

D&R yine fake attı. Çoktandır beklediğim iki kitabı listeledi. Bende kod kullanarak çok uygun bir fiyata aldım ama 2 dk. sonra yine stokta yok olarak gösterip listelemeden kaldırdı. Dünden beri Siparişiniz Hazırlanıyor diyor ama %99 birkaç gün daha bekletip iptal edecek. %1’lik umuda tutunmak istemiyorum :slight_smile: O değil olan benim kupona olacak. Acaba iptal olduktan sonra telefon açıp durumu bildirsem yenisini verirler mi ki :thinking:

Veriyorlar yeni kod, ben aksiyon kamerası almıştım iptal olmuştu o da, daha düşük oranda bir indirim tanımladılar tabii.

1 Beğeni

Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

İlk kez gördüm bunu. Teslimat ne kadar gecikti?

Siparişi cumartesi günü verdim ama saat 00:15 civarıydı, yani cumartesi öğlen bile gelebilirdi. Daha önce o kadar erken geldiği dahi olmuştu. İlk olarak pazartesi, sonra salı, sonra da çarşamba günü olarak gösterdiler. Şimdi de böyle yazıyor.

Şikayetvar sitesinde buna benzer bir şikayet oluşturulmuş yakın zamanda. Belki teslimat tarihinde sorun olanlara standart çıkan bir yazıdır.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Umarım benim siparişim de kendiliğinden iptal olmaz. Kitaplarımı gerçekten istiyordum. :slight_smile:

Yarın telefonda görüşürseniz daha faydalı olur. Bana daha önce böyle bir uyarı çıkmadığı için pek yardım edemedim ama daha önce başına böyle bir şey gelen arkadaş varsa daha çok yardımcı olur.