Farklı bir konu seçip bağlanmayı deneyebilirsiniz bence.
Idefix değişime gönderdiğim kitabın yenisini 2 gün sonra yolladı. Hiç bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim.
Trendyoldan 25 TL lik indirim kodu(koleksiyon kodu) ile aldığım Körlük ve Görmek kitapları korsan çıktı. Trendyol iade için kargo kodu verdi. Para iadesi yapılırken 25 TL lik kod tekrardan tanımlanır mı acaba?
Acaba korsan olduğunu kitabın fiziksel özelliklerinden mi anladın yoksa barkodunu mu tarattın?
İnanılmaz derece Trendyol’da sahte kitap satılıyor. Çoğu kişi barkod da sorgulaması yapmadığı için anlamıyor. Fiyatları da diğer yerlere göre çok ucuza da satmıyorlar.
Fiziksel özelliklerinden. Trendyol belki beni yalanlar diye ayrıca kontrol ettim bandrolü. Bütün korsan kitaplara yapıştırılan bandrolü koymuşlar. (İskender Pala-Akşam Yıldızı)
Kitapyurdu sağ olsun teslim noktasından alacağım dediğim siparişi alışverişten 7 gün sonra PTT kargoya vererek müşterisine uyguladığı sabır testi ile yeni deneyler yapıyor.
Kitapyurdundan yaptığım son alışverişimde MNG kargoyu seçmiştim, ancak kitaplarım tedarik edildikten birkaç gün sonra PTT kargoya verildi. Mail attığımda daha fazla mağduriyet yaşamamam için böyle göndermek zorunda kaldıklarını söylediler ve isteğim üzerine kargo ücretini iade ettiler. Sanırım kargolardaki yoğunluk veya onların çalışma saatleriyle ilgili sıkıntılar var. (Bilmiyorum, tahminim bu.) Böyle bir dönemde bunları anlayışla karşılıyorum. Benim canımı sıkan tek konu, ben ulaşmadığım sürece bilgi vermemeleri oldu. Ayrıca istemeseydim ödediğim kargo ücretini iade etmeyeceklerdi galiba.
PTT genelde tatil günlerinde takip sistemini kapatıyor. Bakım mı artık her neyse bilmiyorum. Benim de hem uygulama hem de sayfadan gönderdiğim kargolar gözükmüyor şu anda.
Bkm ile uğraşmamak için kitapyurdunu kullanayım dedim, 1 hafta oldu hala ses seda yok.
Yapı Kredi Yayınlarının sitesinden Harry Potter kutusu almayı düşünüyorum. Bu kutunun sağlam gelme olasılığı nedir? Daha önce alan oldu mu?
@Howl Amazon ile iletişime geç, Şubat sonuna kadar iade hakkı var.
Ben almıştım. Pegasus gibi kendin yap
olarak gelmemişti ama paketleme sağlamdı, sıkıntısız gelmişti.
O zaman vereyim siparişi, bu sitede ücretsiz kargo kodu var mıdır peki? Kutu kadar kargo parası var hahaha 
Ücretsiz kargo kodu yok herhalde, en azından ben denk gelmedim.
İade talebi oluşturdum ama mng kargo ile geri göndermemi, kitap ellerine geçince para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben de kitabı 30 liraya aldım, para iadesi yaparsanız şu an 45 liradan alabileceğim dedim. Fiyat farkı konusunda yardımcı oluruz dediler. Ben de mng korgoya gitsem evden, 10 lira yakıcam en az. Uğraşmak istemedim vazgeçtim. ://
Edit: Mesajlaşma çok robotik arayayım dedim. Şimdi kitap sizde kalsın para iadesi yapalım. Aynı kitabı aynı fiyattan da alabilirsiniz, aldıktan sonra bize bildirmeniz yeter dediler. Yüze yüze konuşabilsem iş nereye varacak acaba xd
Ahahaah ben de o mesaja bir şaşırdım, bana da direkt para iadesi yapmışlardı ama indirimi tekrarlamamışlardı. Amazon yine kalitesini belli ediyor. Sırf bu yüzden normalde iade edeceğim derecede hasarlı olan kitapları iade etmedim. Kıyamadım Amazon’a.
Kitabın haline bile bakmaya gerek görmediler. Gelen diğer kitaplar da kusurlu desem, peki diyeceklerdi herhalde. Ay nezaketle karşılaştım çok tuhaf bir his xd
İadem tamamlandı. İade oluşturduktan sonra alt limitsiz 25 TL kupon tanımladılar, iade tamamlanınca da koleksiyon kuponunu tanımladılar. Biraz uğraştım ama ekstradan kupon çok iyi geldi.