Babamın istediği 5 kitabın hepsi BKM’de vardı sadece. Dün sipariş verdim, umarım bir aksilik olmaz. Babamla farklı illerdeyiz, uğraşmak ve babamı uğraştırmak istemiyorum.
Arkadaş kitabevide beni geriyor. Onlar da Ankarada olmalarına ve kitaplar stokta gözükmesine rağmen nerdeyse iki hafta oldu üç kitabı getiremediler. Yarın çıngar çıkarıcam.
Agt dağıtıma çıkartıldı yazana kadar getirmiyor mu kargoyu? 3 gündür bizim mahallenin etrafında ki tüm mahalleleri dolaştı ama bizimkinin ucuna bile gelmedi.
Amazon Kolay Gelsin ile çalışmıyor mu artık?
Bana daha bugün Kolay Gelsin ile geldi.
Papara kart 30 TL lik kitap iadesi için yaklaşık 5 TL lik cashback i geri çekti. Sonuç olarak kısmı kitap iadesinde kısmı cashback geri alınıyormuş. Öğrenmiş olduk.
Genellikle AGT ile Pazar günleri geliyor,diğer günler ile KolayGelsinle getiriyorlar.
BKM’den siparişi dün verdim bu sabah saat 6’da kargoya verilmiş. Hiç normal bir süre değil. İdefixten 2-3 gün sonra kargoya verilmesine alışmışım. Umarım sorunsuz gelir
.
Özellikle BKM’den alışveriş yaparken beklerken bari sebebi olsun diye genelde ön sipariş kısmındaki merak ettiğim kitaplardan da alıyorum. Böylece hem ne zaman kargoya verileceği hakkında fikrim oluyor hem de merak ettiğim bir kitabın ilk baskısını almış oluyorum.
Selam arkadaşlar 
Forumda henüz çok yeniyim ancak üstlerde BKM hakkında çokça yorum okudum neredeyse hepsi olumsuz, daha önce 2019 ekim ayinda sipariş yapmıştım ve sorunsuz gelmişti, hatta dün akşam 22.30 civarında 10 adet kitap siparişi verdim, zaten bulunduğum konumdan dolayi kargo süresinin 3-5 gün olmasi gayet normal diye düşünüyorum ama nedense dediğim gibi üstlerde hep olumsuz yorumlar var
BKM için ne desek boş tamamen şans işi.
Bazı üyeler yeni çıkan kitapları sipariş edip hiç sorun yaşamıyor, bazen senelerdir piyasada olmayan kitapları satın alabiliyoruz bazen de ne yaparsak yapalım bir türlü sipariş durumu ilerlemiyor.
Değişim yapmıyorlar ama iade konusunda paketi aldığınız gün kontrol edip hemen dönerseniz sorun çıkartmıyorlar. Geçmişte hasarlı kitap iade ettim, sipariş hiç çıkmadan iptal edildi ve param anında yattı gibi pek çok senaryoyu yaşadım BKM ile. Kısacası maddi açıdan mağdur olmazsınız ama alışveriş temin ve gönderi süreci biraz yıpratıcı olabilir.
Anladım, teşekkürler bilgilendirme için
Bunalmadım aslında ama yine de yazma ihtiyacı hissettim. Ön siparişteyken aldığım kitaplardan dün Çınar Yayınlarının Öteki kitabı satışa çıktı. Bugün İtaat kitabı İthaki’den satışa çıktı ve paketlenmiş ama dün satışa çıkan Öteki kitabı hala temin aşamasında. Tuhaf geldi öyle yazdım. Bir sitede ise stoklu 3 tane gözüküyor o da tuhafıma gitti 
@alper etiketliyorum ki totem başarılı olsun 
Bazen işe yarıyor totemler. 
Ya tutarsa dedim bakalım 
Nasrettin hocanın torunlarıyız. 
Geçen sefer tutmuştu. Sırf o yüzden 2.denemeye geçtim bakalım. Gün içerisinde paketlendi yazarsa bilgi amaçlı etiketlerim 
Kesinlikle bu konuda insanı en çok verem eden site bkmdir.arkadaş 13 gündür tedarik edilmez mi bir kitap .
Paketlendi mesajında önce genelde “Kargoya verildi” mesajı geliyor BKM’den . Saat 16.30 olmuş, yarın için yeni totemler bulmak lazım. 
Bugün sadece paketlendi ya da paketleniyor yazsın razıyım
BKM anca senin dediğin gibi yeni çıkan kitaplar alırken mantıklı gibi. Stoklu çalışan yerler onların her zaman 1 adım önünde olur. Anladığım kadarıyla BKM siparişin var 
@HAKOYETO burada pek BKM alışverişi yapan yok. Bazen güzel kampanya yapıyorlar ama forumda vs çok olumsuz yorum var. O yüzden daha hiç alışveriş yapmadım oradan.