Bak ya… ilknokta penguen kitaplarını önsipariş değilse aynı gün kargoya veriyor diye o kadar propaganda yaptık, dün öğlenden bu yana “temin edildi” de bekliyor.
Aklım fikrim Goblin de kaldı iki gündür. ![]()
Bak ya… ilknokta penguen kitaplarını önsipariş değilse aynı gün kargoya veriyor diye o kadar propaganda yaptık, dün öğlenden bu yana “temin edildi” de bekliyor.
Aklım fikrim Goblin de kaldı iki gündür. ![]()
Geçen Cuma sipariş geçmiştim, düne kadar paketlendi olarak kaldı. Mail atınca kargoya verdiler. Son 2-3 sipariş hep aynısı oluyor 4-5 gün paketleniyor olarak kalıyor.
Bir hatırlatma yap diyorsun. ![]()
Arada bir dürtmek lazım. ![]()
Tamam hallettim sorumu ![]()
Malazan 3’ü de aldım, bakalım 4 kısmet ![]()
Benim Malazan sabahtan bu yana paketleniyor olarak gözüküyor. Bir paketlenemedi ![]()
Oooo o da bir şey mi?
Benim siparişim 9’undan bu yana paketleniyor. Artık nasıl bir paket yapıyorlarsa… ![]()
Sonradan ekleme:
Aaaa Malazan çıkmış mı? Temin edildi demişler… Gerçi temin edilse ne olacak göndermiyorlar. ![]()
Ben dedim sana mail at diye ![]()
Ucuzkitapal 'dan alsaydım şimdiye çoktan gelmişti hatta Goblin’i okumuştum bile. ![]()
Seninkini bayağı sıkı paketliyorlarsa demek, bizim pakete koli ve bant kalmamış olabilir ![]()
Ekleme: Totem de etki etmiyor gibi bunlara ![]()
Ciltliyi nasıl temin etmişler? 23ünde çıkmıyor muydu?
Belki maatbaa sorunu olur diye daha geç bir tarih vermiş olabilirler ama önemli olan göndermeleri,. Yedi gündür paketlenen siparişim var, göndermiyorlar. ![]()
Benim Malazan’lı siparişim de hâlâ temin edildi olarak görünüyor. Sonra bunun “paketlenecek, paketleniyor, paketlendi” aşamaları var ![]()
Kargoya verilmiş benim sipariş. Darısı sizlere olsun ![]()
Ula ben…
Harranlı da değilim ama … ![]()
Senin Malazanlı siparişle birleştirdiler mi acaba? İkisini aynı anda verme ihtimalleri olabilir mi ![]()
7-8 gün önce temin edilen kitapları ilknokta sonunda göndermeyi başardı.
Tebrikler…

Benim malazanlarda günlerdir paketleniyor gözüküyor ama ciltlinin 23 kasım ön sipariş yapmışlar daha bekleriz gibi
.
Şimdi sırada diğeri var ![]()