Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Teşekkür ederim. İş bankası %40 indirimini kaçırmadan hemen alıyım.

1 Beğeni

Rica ederim :slight_smile:

1 Beğeni

kidega 2iş günü içinde kargoda dediği kitapları 4gün oldu kargoya vermedi. aldığım da popüler kitaplar harry potter kitapları vs. öyle zor bulunan kitaplar değil. son siparişimde günlerce bekletmişler iptal etmiştim pazartesi de kargoya verilmezse bunu da iptal edeceğim. keşke enpara başka bir site ile çalışsa.

1 Beğeni

10 iş günü değil 20 iş gününde kargoya verildi şükür. Kargo süresi de dahil 2 Mart’ta verdiğim siparişi bugün 30 Mart’ta aldım. Böylece 28 gün beklemiş oldum. Koca mart ayı bekledim. :grin: Üzgünüm rekoru kıramadım. :joy:

Daha önceden aras kargoya istediğim için her zamanki gibi aras kargoya gittim. TV’de gördüğümüz gibi aras kargo da dükkana şerit çekmiş böylece fazla yaklaşmak mümkün değil. Zaten görevlilerde maske ve eldiven var. Normalde kimlik istenir ve teslim aldığıma dair imza atardım. Ama bu sefer öyle olmadı. TC kimlik numaramı 10 metre uzaktaki kişiye bağırarak söylemek garip geldi bana. İmza da atmadım. Neyse sonuç olarak kitabımı sağ salim aldım. Kargo şubeleri açık kalır umarım.

Şu dönem hem kargoda hem depolarda sıkıntı var. 3 farklı siteden sipariş bekliyorum hepsi 1 haftayı geçti sayılır.

Ben de 3 farklı siteden kargo bekliyorum daha temin bile edilmedi. Kitapyurdunda mevcut görünen bir kitap temin edilemedi diye iptal oldu. Umarım daha beklemem gerekmez 2 haftaya elimde olması gereken bir kitap vardı aralarında.

1 Beğeni

benim sitemim milleti salak yerine koymalarına. ben de uzayda yaşamıyorum biliyorum şartların ne halde olduğunu. ancak ortada müşteriyi kandırma var. yazma kardeşim oraya 2 günde kargoda-1 günde kargoda diye ya da çık kitapyurdu gibi açık açık yaz durum böyle böyle biraz idare edin de. ama yok müşteriyi kapayım sonra ne olursa olsun mantığıyla iş yapıyorlar. daha önce de aynısı başıma 3 defa geldi. enpara için tercih etmiştim yine onların olsun 25tl. daha önceki siparişim gibi bunu da iade ettim bugün. kitapyurdundan öğlen siparişi geçtim. sevke hazırlanıyor durumda.

1 Beğeni

Kitapmatik’ten sanırım iki gün önce falan sipariş verdim ama henüz tedarik aşamasına bile geçmediler. Merakla bekliyorum.

İdefixten alışveriş yaptım hepsijet le gönderim yapıyorlar sekiz gündür kargo gelmedi.

30 Mart’ta Babil den sipariş verdim, kitaplar hâlâ kargoya verilmedi. Stoktan teslim yazıyordu hepsinde.

İlknokta ithaki %50 indiriminde bazı kitaplar almıştım. Dün kargoya verildi bugün elime ulaştı. Zaten normalden geç ulaştığı için sinirliydim. Vaiz ilk üç cilde sahiptim indirimde 4. 5. 6. ve 7. ciltleri de almıştım. Bugün ne gördüm dersiniz? Vaiz 7 yerine 2 tane Vaiz 5 yollamışlar. Müşteri hizmetlerine yazdım cevap bekliyorum. Aranızda ilknoktayla benzer bir problem yaşayan var mı? Varsa nasıl çözüldü? Evden çıkamadığımız bu günlerde nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum açıkçası.

Geçen ki ilknokta indiriminde Centilmen Piç serisini almıştım. İkinci kitabı göndermemişlerdi öncelikle whatsapptan yazdım ilgileneceklerini söylediler. İki üç gün sonrasında yazdığımda desteğe mail atmamı istedi yazdığımda da kitap kargoya verilmişti

Benim bir siparişimde Cormac McCarthy’nin Yol kitabı yerine Yılmaz Güney’in aynı adlı kitabını göndermişlerdi. Ben sitedeki telefon numarası üzerinden aramıştım. Kitabı göndereceklerini söylediler, gerçekten de birkaç gün içinde elime ulaşmıştı kitap. Bendekini de karşı ödemeli olarak geri göndermiştim.

En azından geldik yoktunuz deseydiniz daha inandırıcı olurdu :confused: -yurtiçi-

İlknokta’dan yapmış olduğum son siparişimde bir kitabın sayfalarında sıkıntılar vardı. E-posta gönderip durumu anlattım, çok kısa sürede cevapladılar. Kitabı iade ettim, yenisini kısa sürede gönderdiler. Tüm sorularıma da çok hızlı bir şekilde cevap verdiler. Sıkıntı yaşarsanız mutlaka e-postayı tercih edin bence…

Kitapyurdunda 1 haftadır tedarik süresini bekliyorum dün hepsi tedarik edildi şimdi de Ptt şubeleri kapatıldı diye haberler dolaşıyor ben de Pttkargo’yu seçmiştim, daha kargolanmadı. Mesaj attım kargo şirketini değiştirmem mümkün mü diye umarım Ptt’ye vermezler.

Ptt şubeleri tamamen kapalı değil ancak haftanın belli günleri açık olacak şekilde kapalı haberiniz olsun.

1 Beğeni

Bu akşam itibariyle içlerinde İstanbul da olmak üzere 30 şehrin giriş çıkışları durdurulmuş acaba bu karar kargo şirketlerini de bağlayıcı mı bir bilgisi olan var mı?

Lojistik istisnalar arasında dendi. Sanırım kargolar dahil bu duruma.

Bu gece itibarıyla ülkemizin 30 büyükşehir ile akciğer rahatsızlıklarının sık görüldüğü Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Gıda, ilaç, temizlik malzemesi gibi maddelerle, genelgeyle belirtilen sektörlerin lojistik araçları dışında giriş çıkış yapılamayacak.

Yeni açıklamadan şehirlerarası kargo taşımacılığı da duruyor sonucu çıkıyor gibi.
Kitap siparişi vermeden net bilgi gelmesini bekleyin derim…